Presentatie medewerkers

Vertrouwen in de toekomst

15 Jun, 2018
Presentatie medewerkers
Onze medewerkers zijn middels de presentatie bij Lexus Rotterdam op de hoogte gebracht van de bouw van Louwman Rotterdam-Zuid. Het pand zal gebouwd worden op de Schaapherderweg in Rotterdam en staat in het teken van duurzaamheid. Het wordt het eerste autobedrijf dat zal voldoen aan de hoogste norm voor duurzaam bouwen.

De merken van Louwman Rotterdam-Zuid

Louwman Rotterdam-Zuid zal Toyota, Suzuki en Peugeot vertegenwoordigen. Ook zal er een groot aanbod aan occasions te vinden zijn en men kan er terecht voor onderhoud en reparatie.

Bouwen met een groei-ambitie

Deze investering wordt gedaan met vertrouwen in de toekomst. We bouwen met een groei-ambitie! Groei voor wat betreft de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s maar ook groei ten aanzien van after-sales activiteiten en klanten-en medewerkers tevredenheid. Hierdoor kunnen we een nog aantrekkelijker aanbod aanbieden.

Aantrekkelijker aanbod

Door het samenvoegen van activiteiten en daardoor kunnen aanbieden van een aantrekkelijker aanbod aan producten en diensten zullen we, mede hierdoor, in de toekomst nog beter kunnen inspelen op de veranderende wensen van onze klanten.

We werken aan de hardware (pand / locatie) voor een nog betere pres(en)tatie. Samen zullen we de “software” (onze mensen) op elkaar moeten afstemmen voor een optimale klantbeleving.