Op tweede Paasdag zijn onze showrooms open van 12:00 tot 17:00. Plan alvast je showroom afspraak in.
 

Louwman start verkoop StreetScooter

08 Aug, 2018
Louwman start verkoop StreetScooter
Louwman Group is officieel dealer- en servicepartner geworden van StreetScooter voor de Nederlandse markt. Streetscooter is de bestverkopende fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens in Duitsland. Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille en ziet StreetScooter als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag naar 100% elektrische bestelwagens kan worden voldaan. StreetScooter is een onderdeel van Deutsche Post DHL Group, dat in eigen regie in Duitsland deze bedrijfswagen ontwikkelde.
Emissievrije, stedelijke mobiliteit
De elektrische bedrijfswagens van StreetScooter zijn perfect afgestemd op het gebruik in stedelijke gebieden waar de luchtkwaliteit onder druk staat en waar milieuzones steeds gebruikelijker worden. De zero-emission Streetscooters zijn breed inzetbaar en bieden een zeer gunstige Total Cost of Ownership. Hiermee passen de elektrische bedrijfswagens in elke duurzame mobiliteitsvisie.

Eric Louwman, President Louwman Group: ”De elektrische bedrijfswagens van StreetScooter zullen om te beginnen worden verkocht vanuit showrooms in Amsterdam en Veghel. Voor service kunnen gebruikers terecht bij meerdere locaties in Nederland. De groep streeft naar een landelijk dekkend netwerk met een shop-in-shop-formule binnen de Louwman Group, waarbij de focus ligt op de zakelijke markt.

Achim Kampker, CEO StreetScooter: “In Duitsland hebben we met succes meer dan 6.000 voertuigen op de weg gezet en kunnen we een breed scala aan industrieën bedienen met onze op maat gemaakte voertuigen. We willen nu graag bijdragen aan het doel van de Nederlandse regering om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 49% te verminderen en Nederlandse bedrijven ondersteunen die van plan zijn milieuvriendelijke voertuigen in hun commerciële wagenparken op te nemen. Louwman Group is een sterke partner die ons helpt om elektrische mobiliteit verder te brengen in Nederland.”

Voor meer informatie kijk op www.louwmanelectric.nl