Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten

23 Oct, 2018
Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten
Autonome groei met multi-merkaanbod in Zakelijk en in Private Flexlease Dankzij autonome groei heeft Louwman Group onlangs de mijlpaal van 20.000 leasecontracten bereikt. In het zakelijke segment maken MKB’ers in toenemende mate gebruik van het multi-merkaanbod. Voor particulieren blijkt de unieke Private Flexlease-propositie zeer aantrekkelijk.
Het Flexlease-concept, waarbij mensen zonder kleine lettertjes tussentijds kunnen opzeggen, wint onder particuliere klanten aan populariteit. Inmiddels zijn ruim 9.000 private-leasecontracten afgesloten.

Klanten stellen het one-stop-shop-model op prijs, waarin zij alle onderhoud, reparatie en andere mobiliteitsdiensten bij de eigen dealer kunnen afnemen. Hierbij is de goede relatie met dealers een belangrijke succesfactor. Alcredis, de importeurs Louwman & Parqui en B.V. NIMAG en de partner-dealers benaderen de markt gezamenlijk.

Alcredis Finance, de leasemaatschappij van Louwman Group, biedt behalve de ‘eigen’ merken ook andere automerken voor lease aan. Vooral MKB’ers maken in toenemende mate gebruik van dit multi-merkaanbod.

Albert van Selst, algemeen directeur Alcredis, over deze ontwikkelingen: ‘Het motiveert me dat we met sterke proposities en dankzij de uitstekende relatie met dealers in toenemende mate in de mobiliteitsbehoeften van onze klanten kunnen voorzien. De klant is onze drijfveer. Als je dan in nauwe samenwerking met collega’s binnen Louwman Group autonoom groeit, geeft dat vertrouwen. De combinatie van captive brands en het multi-merkaanbod maakt ons toekomstbestendig. We hebben de ambitie om te blijven groeien.’