HomeMitsubishiOutlander PHEV
 

Mitsubishi Outlander PHEV

Plug-in Hybrid Electric Vehicle

Bij Mitsubishi Motors is alles gericht op de ultieme rijbeleving. Om dat te kunnen waarborgen is Mitsubishi constant bezig met het ontwikkelen van technologieën. De succesvolle Outlander PHEV is daar een voorbeeld van. Ervaar de Mitsubishi Outlander PHEV nu bij Louwman!

Maak een proefrit    Vraag een offerte aan Bekijk de Private Lease Prijzen
v.a. € 35.990,-

Dynamisch Design

De Outlander PHEV heeft net als de Outlander een Dynamic Shield-front dat de robuuste looks extra benadrukt. De grille van de PHEV is echter wel anders. De PHEV heeft meer SUV-stijlelementen zoals een grote, in zilver gespoten beschermplaats aan de onderzijde van het front. Daarnaast beschikt de Plug-in Hybride dezelfde stijlvolle exterieurelementen als de Mitsubishi Outlander.

Premium interieur

Het stijlvolle interieur van de PHEV geeft u optimaal comfort. Het vernieuwde 4-spaaks stuurwiel past perfect bij het verfijnde infotainment systeem en de fraaie bekleding. De stoelen zijn strak afgewerkt en kunnen in delen worden ingeklapt om meer bagageruimte te creëren. Voor de bekleding kan er gekozen worden uit zwart leder, donkerbruin leder en Comfort Tech (C-TEC). Dit laatste is materiaal dat niet heet of koud aanvoelt bij extreme zomerse of winterse temperaturen. Het middenconsole met zwart gestileerde patronen en zilverkleurige omlijsting is breed en hoog en benadrukt het luxe karakter van het interieur.

Infotainment

De Plug-In Hybrid van Mitsubishi is rijk uitgerust met de laatste technologische voorzieningen. Vergelijkbaar met de Outlander beschikt de PHEV-uitvoering onder meer ook over een MMCS (Mitsubishi Multi Communication System) met breed HD-display met touchscreen, Rockford Fosgate® Premium Sound System, Bluethooth® handsfree set en Key Operating System.  Op het multi-informatiedisplay zijn ook de PHEV-functies weergegeven zoals Drive Mode, actieradius in de EV Drive Mode en de energiestroom.

Efficiency

Stil autorijden, geen emissie-uitstoot en geen brandstofverbruik. Het kan wanneer u volledig elektrisch rijdt met de Mitsubishi Outlander PHEV. Voor langere afstanden kunt u voor de Hybrid Mode kiezen. De Hybride Mode heeft een lage uitstoot en een opmerkelijke laag gecombineerd brandstof verbruik van slechts 1,7 liter/100km. Het opladen duurt circa vijf uur, met een 230V10A oplaadpunt. Met een 230V/8A oplaadpunt duurt het 6,5 uur. Het is ook mogelijk om met een snellader in slechts 30 minuten de oplaadcapaciteit met 80% te verhogen.

Optimale voertuigbeheersing

De Mitsubishi Outlander PHEV reageert direct op elke bediening en biedt daar bij een ongekend rustige en ontspanning rijbeleving. De aandrijving bestaat uit een Twin Motor 4WD en S-AWC (Super All Wheel Control) die samenwerkt met een hoge koppel om u optimaal rijplezier te bezorgen. De S-AWC combineert diverse veiligheidssystemen, zoals Active Yaw Control, Anti-lock braking system en Acitive Stabilty Control met Traction Control. Hierdoor heeft uw Outlander PHEV nóg meer grip op bijvoorbeeld besneeuwde wegen en blijft uw auto bestuurbaar in noodsituaties. U kunt er voor kiezen om de 4WD LOCK-modus in te schakelen. Dit zorgt ervoor dat de aandrijfkrachten optimaal verdeeld worden over alle vier de wielen om nog meer grip en stabiliteit te garanderen.

mitsubishi outlander phev ruimte bekleding
mitsubishi outlander phev bagage
mitsubishi outlander phev stekker
mitsubishi outlander phev aansluiting
mitsubishi outlander phev dashboard tellers