Mitsubishi L200

Een klasse op zich

Een krachtige pick-up en een comfortabele reisauto in één. Zo kan de Mitsubishi L200 het beste omschreven worden. Door de fijne beenruimte, de hoge kwaliteit van de stoelen en de uitstekende geluidsisolatie biedt de L200 een comfortabele rijervaring. Dat hij zijn kwaliteiten als pick-up ook waarmaakt blijkt wel uit de laadruimte, die groter is dan zijn voorganger!

Plan een proefrit in de L200  Vraag een offerte aan

De Mitsubishi L200 geeft extra bescherming en nog meer stabiliteit

mitsubishi l200 landschap
Het nieuwe front van de L200 omvat het DYNAMIC SHIELD. Dit geeft hem niet alleen zijn krachtige looks, het biedt ook extra bescherming aan zowel de inzittenden als voetgangers. Dankzij de verbeterde vorm van de motorkap en de lager geplaatste ruitenwissers heb je een beter zicht naar voren.

Betere verlichting

Aan de voorzijde zijn grote koplampunits met een hoge lichtopbrengst verder naar voren geplaatst, om een groter deel van de weg te verlichten. Ook de grote achterlichtunits zijn verder naar buiten geplaatst. Ze lichten ook feller op, waardoor achterliggers direct zien wanneer je remt. Richtingaanwijzers op de rand van de buitenspiegels maken fietsers, voetgangers en andere voertuigen erop attent dat je wilt afslaan.

Hier kunt u de grootste en zwaarste lading in kwijt

mitsubishi l200 voorkant
De laadbak is op diverse punten verstevigd, om elke hobbel of stoot te weerstaan. In de veelzijdige L200 kun je elke lading of uitrusting kwijt, of het nu voor je werk is, om een karwei te klaren of voor een avontuurlijk weekend eropuit. 

Laat anderen zien waar u afslaat

De elektrisch bedienbare buitenspiegels zijn inklapbaar, om het risico van beschadiging te voorkomen als je je auto hebt geparkeerd. Een richtingaanwijzer aan de buitenrand maakt andere automobilisten, fietsers, en voetgangers erop attent dat je wilt afslaan.