Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeMitsubishiEclipse Cross
 

Mitsubishi Eclipse Cross

Inspirerend en onderscheidend

Mitsubishi heeft onlangs  een compleet nieuw model geïntroduceerd: de Mitsubishi Eclipse Cross. De opvallende verschijning is een compacte SUV met een coupé-achtige daklijn en optimale connectiviteit. De scherpe lijnen, een dynamische houding en Mitsubishi's nieuwe designtaal zijn slechts enkele van de zaken waarmee de volledig nieuwe Eclipse Cross zich onderscheidt.  U kunt hem bewonderen in onze showroom!

Bekijk de Private Lease prijzen
v.a. € 29.490,-

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross heeft een all-wheel control technologie die de rijervaring een stuk aangenamer en rustgevender maakt. Dit model benadrukt zijn dynamische stijl en vormgeving door zijn strakke lijnen. De Mitsubishi Eclipse Cross is nu te bewonderen in de showroom van Louwman Mitsubishi Bergen op Zoom.  

Download de brochure

Interieur van de Eclipse Cross

Het interieur van de Eclipse Cross is dynamisch en sportief. Het dashboard is voorzien van zilveren metalen frame en het zwart met zilveren uiterlijk zorgt voor een verfijnd interieur. Met zijn dunne display audio en de Head Up Display, geeft de futuristische cockpit een gevoel van opwinding voor de bestuurder in het voertuig.

Het model heeft maximale bagageruimte en de zitstoelen op de achterbank zijn voorzien van veel beenruimte. Deze auto is dan ook ideaal voor de bestuurder die houdt van een sportieve en ruime auto. 

Kenmerken van de Eclipse Cross

achterkant eclipse cross

De 4,4 meter lange Eclipse Cross is voorzien van een benzinemotor en een elektronisch gestuurd AWD-systeem. Dit systeem zorgt voor grip en balans in de bochten en het juiste reactievermogen bij natte, droge of gladde omstandigheden. Tevens heeft het model een smartphone link display audio system, een Touchpad Controller en een Hoofdscherm waarmee u gemakkelijker en veiliger verschillende soorten informatie kan verwerken en interpreteren.


Maak een proefrit    Vraag een offerte aan
voorkant eclipse cross
zijkant eclipse cross
4405mm
 
2670mm
 
1685mm
 
1805mm
 

Voorraad Mitsubishi Eclipse Cross

1.5 DI-T Black Edition Voorraadvoordeel
Benzine / Automaat / 10 km
2020
€ 34.945
1.5 DI-T Black Edition | DEMO VOORDEEL
Benzine / Automaat / 574 km
jan-2020
€ 39.945
1.5 DI-T First Edition
Benzine / Handgeschakeld / 5067 km
aug-2019
€ 28.945