Toyota PROACE Electric

Krachtig en schoon

De Toyota PROACE

De bus voor jouw klus! De comfortabele Toyota PROACE Electric is volledig af te stemmen op jouw wensen. Zo heeft Toyota een hele reeks van bussen met hoge laad- en trekvermogens die ook zuinig zijn. We leveren ze compleet omgebouwd of ingericht om jouw klus te klaren: Maatwerk voor vakmannen. Zo is de PROACE Electric er onder andere als bedrijfsauto, maar ook als een personenauto, de Verso. De PROACE Electric heeft een herkenbaar en eigen Toyota design. Op elke Toyota Louwman vestiging staat een Toyota Bedrijfswagen Champion klaar om jou volledig te ontzorgen.

Nu standaard 10 jaar garantie op elke nieuwe Toyota. Lees hier meer.

Steeds vaker hebben steden emissievrije zones, om zo de CO2 uitstoot (in de stad) te verlagen. De overheid komt vanaf 15 maart 2021 met een subsidieregeling die de aanschaf van emissievrije bedrijfswagens stimuleert. De Toyota PROACE Electric is een volledig emissievrije auto en door aanschaf van deze elektrische auto voor uw bedrijf komt u mogelijk in aanmerking voor deze subsidie. De subsidie bedraagt 10% van de aanschafwaarde met een maximum van € 5.000,-.

Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen we u graag naar de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Tevens kunt u hier vanaf 15 maart 2021 uw aanvraag indienen.

Meer informatieOfferte aanvraag
1.000 kgMaximaal trekgewicht
75 kW/330 kmActieradius
1 miljoen kmGarantie
10% Subsidievan de aanschafwaarde
De Toyota PROACE

Tot 1.000 kg trekkracht

De PROACE Electric heeft een prima bruikbaar laadvermogen van maximaal 1.300 kilo en kan een aanhanger trekken van 1.000 kilo. De PROACE Electric heeft 136 pk en 260 Newtonmeter sterke elektromotor die de voorwielen aandrijft.

Elektrische motor

De PROACE Electric wordt naar keuze uitgerust met een 50 kWh of 75 kWh batterij. Deze bieden een actieradius van 230 of 330 kilometer (WLTP). Zo kunt u altijd kiezen voor de beste oplossing voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor stadsdistributie of dagelijkse lange ritten. Opladen van de PROACE Electric kan op 4 manieren: door af te remmen op de motor, via het stopcontact,  via een laadpaal of een snellader. Met meer dan 70.000 publieke laadpunten in Nederland is er altijd wel een bij u of uw werkplek in de buurt. De volledig elektrische, emissievrije aandrijflijn van de PROACE Electric geeft u alle vrijheid in de stad. Op veel plekken kunt u bovendien gebruikmaken van gratis parkeren, of parkeren tegen gereduceerd tarief.

Flexibel interieur

De Toyota PROACE Electric heeft zes tot negen stoelen. Op alle versies van de PROACE Verso zijn de stoelen en banken opklapbaar en verschuifbaar. Optioneel en afhankelijk van de verschillende uitvoeringen zijn de stoelen op rails geplaatst zodat deze kunnen worden verschoven of volledig weggehaald. De stoelen op de tweede zit rij zijn voorzien van handige uitklaptafels.

Drie verschillende lengtes

Toyota PROACE Verso Electric is een zeer flexibele en veelzijdige auto. Hij zal beschikbaar worden in drie verschillende lengtematen. Op al deze lengtematen zijn schuifdeuren standaard aanwezig om de instap te vergemakkelijken. De Compacte Verso is 4,6 meter lang met een wielbasis van 2,9 meter en biedt ruimte aan maar liefst negen personen. De Medium is 4,9 meter lang en heeft een wielbasis van 3,2 meter. De Long Verso heeft dezelfde wielbasis als de Medium maar met een verlengde carrosserie tot 5,3 meter voor extra bagageruimte

Ervaar de Toyota PROACE

In de showroom bij Louwman.