Toyota PROACE

Legendarisch en avontuurlijk.

De Toyota PROACE

De bus voor jouw klus De comfortabele Toyota PROACE is volledig af te stemmen op jouw wensen. Zo heeft Toyota een hele reeks van bussen met hoge laad- en trekvermogens die ook nog zuinig zijn. We leveren ze compleet omgebouwd of ingericht om jouw klus te klaren: Maatwerk voor vakmannen. Zo is de PROACE er onder andere als bedrijfsauto, maar ook als een personenauto, de Verso. De PROACE heeft een herkenbaar en eigen Toyota design. Op elke vestiging staat een Toyota Bedrijfswagen Champion klaar om jou volledig te ontzorgen. Een contactpersoon zodat jij snel weer aan het werk kan. De laatste uitvoering van de Toyota PROACE is de PROACE City. Een compact en lichtgewicht bedrijfswagen voor iedere klus. Bekijk onderaan de pagina voor meer informatie.

Nu standaard 10 jaar garantie op elke nieuwe Toyota. Lees hier meer.

Offerte aanvraag
De Toyota PROACE

Tot 3.500 kg trekkracht

De PROACE bedrijfswagen line-up bestaat uit vier verschillende uitvoeringen. ‘PROACE Compact’ ruim van binnen, compact van buiten ‘PROACE Worker’ klaar voor elke klus in belangrijk MDV segment ‘PROACE Worker Dubbel Cabine’ ideaal voor MKB- en ZZP-ers ‘PROACE Truck’ betrouwbaar gereedschap voor aannemers en hoveniers De PROACE Van is voorzien van nieuwe Euro6 dieselmotoren. Deze motoren zijn zeer schoon en hebben een laag verbruik.

Zuinige motoren

Naast dat er kan worden gekozen tussen drie verschillende lengtematen is er ook een keuze tussen vier verschillende dieselmotoren. Deze motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde- of gerobotiseerde transmissie of een automaat. Alle dieselmotoren welke leverbaar zijn op de Proace Verso hebben een zeer lage CO2 uitstoot en zijn mede door het stop- en startsysteem erg zuinig. Er is keuze uit onderstaande dieselmotoren: 1,6 liter viercilinder met 95 pk gekoppeld aan een handgeschakelde 5-bak of gerobotiseerde 6-bak 1,6 liter viercilinder met 115 pk met een handgeschakelde 6-bak 2,0 liter viercilinder met 150 pk, ook met een handgeschakelde 6-bak 2,0 liter viercilinder met 180 pk en een 6-trapsautomaat

Flexibel interieur

De Toyota Proace Verso heeft zes tot negen stoelen. Op alle versies van de Proace Verso zijn de stoelen en banken opklapbaar en verschuifbaar. Optioneel en afhankelijk van de verschillende uitvoeringen zijn de stoelen op rails geplaatst zodat deze kunnen worden verschoven of volledig weggehaald. De stoelen op de tweede zitrij zijn voorzien van handige uitklaptafels.

Drie verschillende lengtes

Toyota PROACE VersoDe Proace Verso is een zeer flexibele en veelzijdige auto. Hij zal beschikbaar worden in drie verschillende lengtematen. Op al deze lengtematen zijn schuifdeuren standaard aanwezig om de instap te vergemakkelijken. De Compacte Verso is 4,6 meter lang met een wielbasis van 2,9 meter en biedt ruimte aan maar liefst negen personen De Medium is 4,9 meter lang en heeft een wielbasis van 3,2 meter De Long Verso heeft dezelfde wielbasis als de Medium maar met een verlengde carrosserie tot 5,3 meter voor extra bagageruimte

Ervaar de Toyota PROACE

In de showroom bij Louwman.