Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Toyota Mirai

Baanbrekende mobiliteit

De Toyota Mirai

De Toyota Mirai is de eerste waterstofauto ter wereld op de markt die vanaf het begin voor dit doel is ontworpen. Het model luidt een nieuw tijdperk in waarin mobiliteit, maximale duurzaamheid en rijplezier hand in hand gaan. 

De unieke waterstof aandrijflijn van de tweede generatie Toyota Mirai levert een vermogen van 174pk en een koppel van 335Nm.
650 KMRange
3-5 minutenVullen van de tank
9,2 secondenAcceleratie 0-100 km/h
De Toyota Mirai

Interieur

Het vloeiend vormgegeven interieur van de Toyota Mirai combineert tijdloze kwaliteit met een uiterst modern design. Evenals het opvallende exterieur mag ook dit hoogwaardige interieur gezien worden.

Vooruitstrevende technologie

De Toyota Mirai beschikt ook in het interieur over de nieuwste technologieën om het u en de overige inzittenden zo aangenaam mogelijk te maken. Zo maken de stoel en het stuurwiel bij het in- en uitstappen automatisch ruimte voor u, bedient u de climate control met intuïtieve raakvlakken en is de mogelijkheid voor het draadloos opladen van uw telefoon.

Maximale efficiency

Via de displays in het interieur wordt u voortdurend op de hoogte gehouden over o.a. de actieradius en de actuele status van het waterstof-systeem. Alles is erop ingericht zo efficiënt mogelijk te rijden, maar ook wanneer u meer vermogen vraagt is dat altijd beschikbaar dankzij het royale koppel van 335Nm.

De ideale ruimte

Een comfortabele ruimte voor alle passagiers: geniet met maximaal 4 inzittenden van superieur comfort.

Exterieur

De unieke styling van de Toyota Mirai is compleet anders dan u gewend bent. Alles is ingericht op een zo laag mogelijke luchtweerstand.

Design

Het design van de Toyota Mirai sluit perfect aan op de vooruitstrevende techniek. Met zijn opvallend gestroomlijnde vormen en details als de hoog geplaatste LED koplampen en uniek vormgegeven achterlichten.

Aandrijving

De Mirai rijdt 100% elektrisch en hoeft niet te worden opgeladen. De elektriciteit wordt opgewekt door de unieke brandstofcel aan boord, zonder enige vorm van schadelijke uitstoot. Daarnaast wordt energie die ontstaat tijdens het accelereren en afremmen opgeslagen in de accu, wat de Mirai nog efficiënter maakt.

Rijeigenschappen

Rijden in de Toyota Mirai is een bijzondere ervaring maar voelt direct vertrouwd. Hij rijdt bijzonder stil en soepel. Dankzij de brede wielbasis, stijve carrosserie en een laag zwaartepunt heeft de auto een zeer stabiele wegligging en is het ook nog eens een plezier om mee te rijden.

Ervaar de Toyota Mirai

In de showroom bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

FCV Executive Limited
2016 / / 47.408 km
€ 34.995
FCV Executive
2015 / / 44.862 km
€ 34.945
Executive
2021 / / 4 km
€ 81.095
FCV Executive
2020 / / 10 km
€ 81.394
FCV Executive
2016 / / 47.915 km
€ 34.945