Toyota Land Cruiser

Legendarisch en avontuurlijk.

Doelgerichte kracht

Met een off-road geschiedenis van meer dan 60 jaar is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser uniek in zijn soort. Dankzij de geprezen kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid kunt u altijd op hem rekenen en de ongeëvenaarde off-roadprestaties brengen u  ver voorbij waar anderen komen.

De Toyota Land Cruiser is leverbaar als driedeurs of vijfdeurs met 5 of 7 zitplaatsen. Het model wordt altijd aangedreven door een krachtige 2.8 turbodieselmotor met keuze uit een handgeschakelde transmissie of automaat.

Nu standaard 10 jaar garantie op elke nieuwe Toyota. Lees hier meer.

Offerte aanvraag
3.500 KGMaximaal trekgewicht
500 NmKoppel
204 PKVermogen
Doelgerichte kracht

Interieur

Het interieur van de Toyota Land Cruiser is samengesteld uit robuuste, hoogwaardige materialen en de hoge zitpositie biedt u in elke situatie optimaal overzicht, zowel op de weg als off-road.

Luxueus en praktisch interieur

Het interieur van de nieuwe Land Cruiser biedt flexibiliteit met keuze uit vijf of zeven zitplaatsen. Het ontwerp straalt de kracht en functionaliteit uit van een authentieke terreinwagen, met een horizontaal geplaatst instrumentenpaneel en schakelaars voor eenvoudige bediening, zelfs op ruig terrein. Geniet als bestuurder van maximaal zicht dankzij een laaggeplaatste motorkap en grote glasoppervlakken.

Bijzonder veelzijdig

Het interieur van de nieuwe Land Cruiser straalt luxe en comfort uit. Het ontwerp, geïnspireerd op eerdere generaties, combineert kracht met functionaliteit. Ook als passagier kom je niks te kort in de nieuwe Land Cruiser. Veel beenruimte en een hoge zit maken elke reis comfortabel.  

Slimme technologieën

De nieuwe Land Cruiser introduceert baanbrekende functies, zoals elektrische stuurbekrachtiging (EPS) voor een soepelere en directere besturing, terwijl een nieuwe ontkoppelbare SDM-stabilisatorstang aan de voorzijde de bestuurder in staat stelt om de stabilisatorstang te regelen via een schakelaar op het dashboard. Verbeteringen aan Multi-Terrain Select en de Multi-Terrain Monitor, inclusief een HD-camera en -display, bieden de bestuurder een duidelijk beeld van het directe omgevingsgebied, terwijl alle aanpassingen het reactievermogen, het rijgedrag en het comfort verbeteren.

Exterieur

De Land Cruiser straat doelgerichte kracht en avontuur uit. Elke lijn en elk detail heeft een duidelijke functie voor maximaal off-road potentieel.

Historisch verantwoorde twist

Het ontwerp van de nieuwe Land Cruiser biedt een klassiek silhouet met sterke horizontale lijnen, een knipoog naar zijn erfgoed. Met een lengte van 4.920 mm, een breedte van 1.980 mm, en een hoogte van 1.870 mm blijft hij imposant. Toyota heeft zich laten inspireren door eerdere generaties voor een stoer, praktisch design, dat terugkeert naar de roots van de Land Cruiser. Want bovenal moet de Land Cruiser praktisch zijn.

Een wereldhit

Met meer dan 11,3 miljoen verkopen in 170 landen en regio's, is de Toyota Land Cruiser een van de bestverkopende modellen van Toyota. De nieuwe generatie bouwt voort op het succes van zijn voorgangers, met verbeteringen op alle fronten. Het nieuwe GA-F platform speelt een cruciale rol, met een behoud van de robuuste body-on-frame constructie voor optimale off-road prestaties. Met een frame dat 50% stijver is en een 30% hogere gecombineerde stijfheid van carrosserie en frame, levert deze Land Cruiser ongeëvenaarde prestaties.

Krachtige aandrijflijnen

De nieuwe Toyota Land Cruiser is in West-Europa verkrijgbaar met een 2,8-liter turbodieselmotor, die zorgvuldig is ontworpen om een uitstekende balans te bieden tussen brandstofefficiëntie en prestaties. Deze krachtbron levert een vermogen van maximaal 150 kW (204 pk) en is gekoppeld aan een geavanceerde nieuwe achttraps Direct Shift automatische transmissie. Met een trekvermogen tot 3.500 kg biedt het een indrukwekkende capaciteit voor diverse taken.

Ervaar de Toyota Land Cruiser

Binnenkort in de showroom bij Louwman.