Toyota Hilux

Avontuurlijk en Legendarisch

De Toyota Hilux

Sinds 1968 De Toyota Hilux is al sinds 1968 op de markt en staat al die tijd al voor kracht en onverwoestbaarheid. In totaal zijn er al meer dan 13 miljoen exemplaren geproduceerd. Dit enorme aantal bewijst maar weer dat de Hilux staat voor ongekende duurzaamheid en onovertroffen off-roadcapaciteiten. Deze nieuwe 8e generatie Hilux beleefde zijn Europese debuut op de Geneva Motor Show. Door een compleet nieuw design inclusief nieuwe technieken is de Hilux sterker dan ooit. Het chassis is nog stijver en er is een nieuwe en efficiëntere dieselmotor ontwikkeld.

Nu standaard 10 jaar garantie op elke nieuwe Toyota. Lees hier meer.

Offerte aanvraag
De Toyota Hilux

Veiliger dan ooit

Veiliger dan ooit De Toyota Hilux is nu ook veiliger dan ooit door het aanwezige Toyota Safety Sense. De actieve veiligheidssystemen op de Hilux maken hem één van de veiligste in zijn segment. Het Toyota Safety Sense omvat een botspreventiesysteem (Pre-Collision System), rijstrookassistentie (Lane Departure Alert), verkeersbordenherkenning (Road Sign Assist) en automatische grootlichtassistent (Automatic Highbeam). Interieur Toyota Hilux interieur Deze sterke pick-up is van alle gemakken voorzien. Het Smart Entry systeem maakt het instappen en wegrijden makkelijker dan ooit. In het interieur valt direct het nieuwe en overzichtelijke middenconsole op. In het midden is een 7-inch touchscreen multimediasysteem geplaatst. Optioneel, en zelfs standaard op sommige uitvoeringen, is er een navigatie systeem aanwezig. Tussen de tellers zit ook een 4,2 inch scherm verwerkt waar alle nodige informatie op getoond wordt.

Toyota Hilux

Dat de Hilux ongekend populair is bewijzen wel de verkoopcijfers. In 2015 werden er wereldwijd zo'n 600.000 exemplaren verkocht. In Europa werden er in 2015 een totaal van 34.000 exemplaren verkocht, 23,1 procent van het aantal wereldwijd. De nieuwe 8e generatie Hilux is het ultieme werkpaard met een trekcapaciteit van maar liefst 3.500 kilogram. Door de toegenomen carrosseriestijfheid is de Hilux ook goed te gebruiken in het terrein. De Hilux is niet alleen sterker en kwalitatief beter geworden, hij is ook gegroeid. De lengte van de Hilux is toegenomen met 7,5 cm. De lengte van de laadbak is ook vergroot van 1.544 mm naar maximaal 1.645 mm. Voor zijn segment is dit ongekend lang.

Ervaar de Toyota Hilux

In de showroom bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

2.8 D-4D Double Cab Invincible
2024 / Diesel / 9 km
€ 53.950
2.4 D-4D-F Xtra Cab Challenger
2019 / Diesel / 96.271 km
€ 32.850