bekijk alle modellen  

smart EQ fortwo

Nu volledig elektrisch

  • Direct naar:
  • Introductie
  • Specificaties
  • Uitvoeringen
  • Aanbod

Smart EQ Fortwo

De Smart EQ ForTwo is dé ideale stadsauto. Een fijn, trendy en fel wagentje waarmee u zich eenvoudig door het drukke stadsverkeer manoeuvreert. Bovendien is dit model volledig elektrisch en dus geschikt voor de kortere afstanden binnen de stad. De compacte vormgeving en de wendbaarheid van de ForTwo zorgen absoluut voor optimaal rijplezier.

Offerte aanvraag  Proefrit aanvragen
€ 24.885Kopen vanaf
82 pkVermogen
Tot 135 kmActieradius
Smart EQ Fortwo

Dé ideale auto voor in de stad

Smalle straten en krappe bochten vormen geen enkel obstakel voor de Smart EQ ForTwo. Met een draaicirkel van nog geen zeven meter wordt straatjekeren een fluitje van een cent. In de ForTwo kunt u namelijk in bijna iedere straat omkeren zonder te hoeven steken. Bovendien was parkeren nog nooit zo makkelijk. De ForTwo past in iedere parkeergarage en in ieder parkeervak. Dat maakt rijden in de stad extra leuk!

Volledig elektrische stadsauto

Op 1 januari 2020 schrapte Smart alle uitvoeringen met een benzinemotor uit het aanbod. Sindsdien worden alleen nog maar elektrische modellen geproduceerd. De Smart EQ ForTwo is er daar dus één van. De actieradius van dit model loopt op tot 135 kilometer. Dit betekent dat u op een volle accu zo’n 135 kilometer kunt afleggen. Dat moet ruim voldoende zijn voor een ritje in de stad.

Betrouwbare occasions

Bij Louwman kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe én tweedehands Smart EQ ForTwo. Het kopen van een occasion brengt altijd risico’s met zich mee omdat de auto immers al gebruikt is. Wij zijn ons hier zeker van bewust en daarom willen we deze eventuele onzekerheid bij u wegnemen. Wanneer u kiest voor een Smart EQ ForTwo occasion van Louwman, dan kiest u voor een occasion met BOVAG garantie.

Hightlights.

Interieur: Ruimte voor 2 personen

De Smart EQ ForTwo is ontworpen voor – u raadt het al – twee personen. De auto beschikt daarom niet over een achterbank, waardoor extra ruimte gecreëerd. Ondanks het compacte model heeft u dus als bestuurder of bijrijder voldoende beenruimte in de Smart EQ ForTwo. Nadeel: u kunt er niet veel spullen in meenemen. Dus als u op zoek bent naar een auto om met het hele gezin op vakantie te gaan, dan is de Smart EQ ForTwo misschien niet de juiste keuze.

Andere uitvoeringen

Naast het coupé-model van de Smart EQ ForTwo, bestaat er ook de cabrio-uitvoering. Hiermee tourt u heerlijk door de stad op een mooie zomerdag met het dak open. Daar waar de ForTwo geschikt is voor twee personen, biedt zijn grotere broer, de Smart EQ ForFour, plaats aan vier personen.

Ervaar de fortwo.

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

EQ Comfort PLUS
2023 / Electra / 15 km
€ 24.502
cabrio EQ Comfort PLUS
2023 / Electra / 5.000 km
€ 24.945
Verwacht per 31-07-2024
cabrio EQ Comfort
2023 / Electra / 15.000 km
€ 25.945
cabrio EQ Comfort PLUS
2023 / Electra / 5.000 km
€ 24.945