bekijk alle modellen  

smart EQ forfour.

Intelligent opladen, veel inladen.

  • Direct naar:
  • Introductie
  • Specificaties
  • Uitvoeringen
  • Aanbod

Dé elektrische stadsauto van het moment

Begin 2020 introduceert Smart de EQ ForFour. Een volledig elektrische auto die bedoeld is voor de stad. Want daar voelt deze vierzitter zich helemaal thuis. De Smart EQ ForFour manoeuvreert zich soepeltjes door het drukke stadsverkeer en door smalle straatjes. Het compacte model en de fijne wendbaarheid zorgen voor een optimaal rijplezier. Vandaar dat Smart de ForFour omschrijft als ‘de perfecte stadsauto’.

De smart ForFour is alleen nog als occasion aan te schaffen. Vind uw smart in ons ruime aanbod.

Bekijk het aanbod
Dé elektrische stadsauto van het moment

Volledig elektrisch

De vraag naar elektrisch rijden groeit de laatste jaren enorm. Elektrische laadpalen schieten als paddenstoelen uit de grond en de EV wordt steeds toonaangevender in het straatbeeld binnen de grote steden. De Smart EQ ForFour komt dus absoluut op het juiste moment. Met een actieradius van zo’n 135 kilometer is de ForFour ideaal voor de kortere afstanden in de stad. De accu laadt op van 10 tot 80% in 40 minuten. Even bijtanken bij een koffietentje en u kunt dus weer met een volle accu verder.

Technische info

De Smart EQ ForFour wordt aangedreven door een elektromotor met permanente magneet en heeft een maximaal vermogen van 60 kW. Dit komt overeen met 82 PK. De ForFour behaalt een topsnelheid van 130 kilometer per uur. Ook heeft deze elektrische stadsauto flink wat power. Met een acceleratie van 0 naar 60 km/h in 5,2 seconden, voelt het optrekken fijn aan.

Betrouwbare occasions

Bent u verkocht en kunt u niet wachten om comfortabel door de stad te cruisen in uw volledig elektrische vierzitter? Bij Louwman kunt u terecht voor de aanschaf van zowel een nieuwe als gebruikte Smart EQ ForFour. Het kopen van een occasion kan risico’s met zich meebrengen. Wij begrijpen dat maar al te goed en daarom doen we ons best om die onzekerheid bij u weg te nemen. Al onze occasions worden standaard geleverd met BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Zo rijdt u dus een tweedehands Smart EQ ForFour zonder zorgen.

Andere uitvoeringen

Het kleinere broertje van de ForFour is de Smart EQ ForTwo. Deze is geschikt voor – u raadt het al – twee personen. De ForTwo verdient de titel ‘perfecte stadsauto’ eigenlijk nog meer doordat deze een stuk compacter en wendbaarder is. Naast coupé-model, is de ForTwo ook beschikbaar als cabrio. Nadeel van de Smart EQ Fortwo is dat u er niet veel in mee kunt nemen. Daarvoor is de ForFour dan weer meer geschikt.

Ervaar de forfour.

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

EQ Comfort PLUS
2021 / Electra / 7.000 km
€ 19.945
EQ Comfort
2021 / Electra / 12.500 km
€ 18.495