Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

Louwman Peugeot Zakelijk

Wij staan voor u klaar

HomeMerkenPeugeotLouwman Peugeot Zakelijk
 

Welkom bij Louwman Peugeot Zakelijk. Wij zijn uw partner voor de zakelijke markt met een brede dekking in de regio Rotterdam. Aan de hand van een persoonlijke inventarisatie van uw mobiliteitsbehoeften geven onze accountmanagers u altijd een passend advies. Zij helpen u graag de autokosten van uw bedrijf te optimaliseren, beheersbaar te maken en aan te laten sluiten op de ondernemingsdoelstellingen.

De accountmanagers van Louwman Zakelijk helpen u graag om de juiste afweging te maken omtrent uw wagenpark en u te adviseren over aspecten zoals wagenparkbeheer, maatschappelijk verantwoord ondernemen, verschillende financieringsvormen en Total Cost of Ownership. Daarnaast kunnen wij u ook alles vertellen over bedrijfswagens, zowel met geel als met grijs kenteken. Eén telefoontje en wij komen voor u in actie! Wij maken graag een afspraak met u voor persoonlijk advies.

Gonnie Bax
Gonnie Bax
Accountmanager Zakelijke Markt
Regio Breda
Patrick Fonville
Patrick Fonville
Coördinator fleetsales
Kim Kraus
Kim Kraus
Accountmanager Zakelijke Markt
Yvonne Zwarts
Yvonne Zwarts
Accountmanager Zakelijke Markt

Scherp geprijsd en snel geleverd!

Louwman zakelijk biedt u vele voordelen bij de aanschaf van een Peugeot. Zo hebben wij een grote voorraad nieuwe en actie modellen die snel geleverd kunnen worden. Ook hebben wij diverse jong gebruikte occasions die geschikt zijn voor zakelijk gebruik, auto's waarbij de BTW nog verrekenbaar is. U kunt bij ons terecht voor een ruime keuze aan bedrijfsauto's die bovendien volledig naar wens kunnen worden aangepast. Naast de aanschaf van auto's bieden wij ook vele lease mogelijkheden. Voor u leaserijder bieden wij speciale Peugeot Blue Lease personenauto's die rijk zijn uitgerust en bovendien uiterst aantrekkelijk geprijsd zijn.  

Louwman is er niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Indien u uw medewerkers een mobiliteitsbudget biedt, kunnen zij bij Peugeot Louwman gebruik maken van diverse Private Lease mogelijkheden. 

 

'One-stop-shopping'

Louwman Zakelijk biedt u volledige 'One-stop-shopping' onder één dak. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent uw wagenpark. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • 'One-stop-shopping'
 • Snelle service & onderhoud
 • Tijdelijke mobiliteit snel geregeld
 • Haal- en breng service
 • Vervangend vervoer
 • Gespecialiseerd personeel
 • Samenwerking met een carrosserie en interieurspecialist

Pick up Proefrit

Ontdek onze elektrische modellen wanneer het ú uitkomt!
Bijzondere tijden, vragen om bijzondere oplossingen. Daarom is er nu de Louwman Pick Up Proefrit. Ontdek de nieuwe e-208, e-2008 SUV of e-Expert Thuis, op de zaak, op locatie of bij één van onze vestigingen. Waar test u één van onze elektrische modellen?

Wordt het de compacte e-208, de stoere e-2008 SUV of de praktische e-Expert? De keuze is aan u! En de koffie? Die nemen we gewoon mee! Wanneer u een Pick Up Proefrit boekt ontvangt u een leuke Louwman thermoscup. Handig voor onderweg. Dát is de service van Louwman Peugeot en het gemak van onze Pick Up Proefrit.

Meer informatie

Kies voor zakelijke lease bij Louwman

Er zijn verschillende manier waarop u een bedrijfswagen of bedrijfsauto kunt kopen of leasen. U kunt er voor kiezen om de auto direct aan te schaffen en te betalen. U kunt er echter ook voor kiezen om de auto te leasen. Peugeot Louwman is uw specialist op gebied van zakelijke lease. Zakelijk leasen is mogelijk in twee constructies, namelijk financial lease en Full Operational lease.

Financial Lease

Financial Lease is een constructie die u het beste kunt vergelijken met een reguliere autolening. De leasemaatschappij verstrekt u een lening over een door u gewenste looptijd en u betaald de auto maandelijks af met een vast bedrag. Vanuit boekhoudkundig oogpunt is het goed om te weten dat uw bedrijf vanaf de eerste dag economisch eigenaar wordt van de auto en dat de auto in deze constructie op uw balans komt te staan. Zodoende kunt u gebruik maken van BTW terugvordering, investeringsaftrek, afschrijving en eventuele (milieu)subsidies. Dit kan uiterst interessant zijn voor bedrijven met een klein wagenpark of in geval van een eenmanszaak met bijvoorbeeld slechts één auto van de zaak. Houd er rekening mee dat de verzekering, wegenbelasting, brandstof en onderhoud van de auto nog niet zijn meegerekend bij financial lease. Aan het einde van het financial lease contract bent u ook juridisch eigenaar van het voertuig en kunt u kiezen om met de auto door te rijden of om de auto te vervangen door een nieuwe auto.

Full Operational Lease

Bij Full Operational Lease zit alles inbegrepen. U rijdt voor één vast bedrag per maand met de auto. Zaken als wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag meegerekend. In tegenstelling tot financial lease wordt u niet economisch eigenaar van de auto, komt de auto niet op uw balans en moet u aan het einde van de leasecontract de auto inleveren bij de leasemaatschappij. Full Operational Lease wordt vaak gekozen vanwege de mate van stabiliteit en zekerheid die deze constructie kan bieden. U staat tenslotte zelden voor financiële verrassingen door het all-in maandbedrag. Tevens is Full Operational Lease voor bedrijven met een groot wagenpark met meerdere bedrijfsauto’s eenvoudiger te beheren en budgetteren. Feitelijk is Full Operational Lease een langdurig huurcontract met verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie inbegrepen.

Short Lease

Voor tijdelijke projecten, werknemers in proeftijd of in afwachting van uw nieuw bestelde bedrijfswagen is Short Lease de ideale oplossing. Short Lease kan voornamelijk interessant zijn voor startende ondernemers omdat zij in deze leaseconstructie niet vastzitten aan een vast en langlopend contract. Louwman Ridderkerk is onze rent- en Short Lease vestiging. Het is al mogelijk om hier een Peugeot te Short Leasen voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Short Lease kent alle voordelen van Full Operational Lease maar met de flexibiliteit van een reguliere autohuur. Short Lease modellen worden altijd uit voorraad geleverd en kunnen dus snel rijden. Bovendien kunt u het Short Lease contract op ieder moment opzeggen. 

Onze accountmanagers kunnen u in een persoonlijk gesprek de verschillen verder aan u toelichten en adviseren in wat het beste bij uw wensen en situatie past. Peugeot Louwman brengt het grootste deel van de leasecontracten onder bij PSA Finance, de leasemaatschappij van Peugeot, maar werkt ook samen met andere leasemaatschappijen om voor u de beste deal te garanderen. Plan een afspraak met een van onze accountmanagers voor persoonlijk advies. 

Bij Louwman Peugeot altijd 0% rente

Bij Louwman Peugeot profiteert u het gehele jaar door van 0% rente op 36 maanden Financial Lease! In sommige gevallen profiteert u zelfs van 60 maanden 0% rente! Neem contact op één van onze accountmanagers voor meer informatie.  

Bedrijfsauto's met grijs kenteken

Het samenstellen van een bedrijfswagen is een vak apart. Met een bedrijfsauto moet geld verdiend worden. De manier waarop er wordt gekeken naar de aanschaf, de gebruikskosten én het uiterlijk. Grijs-kenteken auto's zijn daardoor erg interessant. Met grijs kenteken auto's worden auto's bedoelt met een belasting voordeel. Doorgaans zijn de bedrijfsauto's en bestelwagens. Peugeot heeft een rijk aanbod aan grijs kenteken modellen.

Maak kennis met onze bedrijfswagenspecialisten!

Onze bedrijfswagenspecialisten kunnen u alles vertellen over de bedrijfsbussen van Peugeot. Naast advies over de verschillende modellen bent u bij onze bedrijfswagenspecialisten ook aan het juiste adres op het moment dat u een bedrijfswagen op maat nodig heeft. Louwman kan elke Peugeot bedrijfswagen aanpassen aan uw werkbehoefte en eisen. De mogelijkheden in het ombouwen van bedrijfswagens is zeer uitgebreid. Enkele voorbeelden van deze mogelijkheden zijn:

 • Betimmering van de laadruimte
 • Inbouw van werkbanken en opbergvakken
 • Bedrijfswagens met dubbele cabines
 • 4x4 conversie
 • Verschillende Plancher opbouw mogelijkheden
 • Kipper conversie
 • Opbouw van gekoelde cabines

Onze specialisten helpen u graag in de showroom of op uw locatie bij het samenstellen van uw nieuwe bedrijfswagen. Uiteraard ontvangt u daarbij ook een compleet en scherp aanbod. Benieuwd naar wat Louwman voor u kan betekenen?