Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 

De Peugeot E-5008.

De next generation 7-zits elektrische SUV.

Nieuwe Peugeot E-5008

Verken de nieuwste toevoeging aan het PEUGEOT-gamma: de E-5008, een ruime 7-zits high-end SUV met een krachtig en verfijnd ontwerp, samen met de innovatieve PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®.

De E-5008 maakt gebruik van het STLA Medium platform van Stellantis, een baanbrekende ontwikkeling in elektrische mobiliteit. Binnenkort verkrijgbaar als 100% elektrisch voertuig, met een indrukwekkende actieradius tot 502 km, en als Hybrid en Plug-in Hybrid. Toekomstige opties omvatten een 100% elektrische Dual Motor met vierwielaandrijving en een all-electric Long Range-model met een opmerkelijke actieradius tot 660 km.

Blijf op de hoogte
210 pkVermogen
100 km/10 min.Snelladen
502 kmActieradius
Nieuwe Peugeot E-5008

Interieur

Stap binnen in het interieur van de Peugeot E-5008 en laat je betoveren door de harmonieuze combinatie van luxe, geavanceerde technologie en ultiem comfort die deze elektrische SUV te bieden heeft. Het interieur belichaamt de toekomst van autorijden, waar elke rit begint binnen de Peugeot E-5008. Geniet van een verfijnde ambiance waarin je kunt ontspannen en volop kunt genieten van elke kilometer.

Futuristische Cockpit

In het interieur van de nieuwe PEUGEOT E-5008 wordt het rijplezier naar een hoger niveau getild met de Panoramic i-Cockpit®. Het gebogen 21-inch scherm, dat zich uitstrekt van het dashboard tot aan de middenconsole, creëert een spectaculaire omgeving voor de bestuurder, terwijl de passagiers genieten van het comfort van de royale binnenruimte en de hightech sfeer.

Comfort en Modulariteit

Naast zijn verfijnde uitstraling biedt het interieur van de E-5008 uitzonderlijk comfort en modulariteit. Met een royale beenruimte op de tweede zitrij en een derde zitrij die comfortabel plaats biedt aan volwassenen, is de E-5008 perfect geschikt voor lange reizen met het hele gezin. De slimme opbergoplossingen en veelzijdige bagageruimte maken het bovendien gemakkelijk om al uw spullen mee te nemen, waar uw avonturen u ook brengen.

Elegante Verfijning

Het interieur van de E-5008 straalt een gevoel van verfijning en luxe uit, met sierlijke lijsten van echt aluminium en aanpasbare LED-sfeerverlichting die een warme en uitnodigende ambiance creëren. De minimalistische aanpak van het interieurontwerp, met gladde en strakke oppervlakken, zorgt voor een rustgevende omgeving waarin inzittenden zich direct thuis voelen.

Exterieur

Het exterieur van de Peugeot E-5008 straalt eigentijdse elegantie uit, met strakke lijnen en een moderne uitstraling. De opvallende Peugeot-grille geeft de auto karakter, terwijl de geavanceerde verlichting zorgt voor unieke koplampen en stijlvolle LED-achterlichten. Deze SUV is ontworpen om niet alleen de aandacht te trekken, maar ook om te excelleren in prestaties en efficiëntie.

Innovatieve Lichttechnologie

Met zijn Pixel LED-technologie biedt de E-5008 geavanceerde verlichting die zich automatisch aanpast aan de verkeersomstandigheden, waardoor optimale zichtbaarheid wordt gegarandeerd zonder andere weggebruikers te verblinden. Het geometrisch-technische ontwerp van de 19- en 20-inch wielen versterkt niet alleen de moderne styling, maar verbetert ook de aerodynamica, terwijl het indrukwekkende 21-inch beeldscherm van de PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® het exterieur een futuristisch tintje geeft.

Stijlvolle Kleuropties

De PEUGEOT E-5008 wordt geleverd in een reeks van zes verfijnde carrosseriekleuren, waaronder Obsession Blue, Ingaro Blue en Okenite White, die het dynamische ontwerp van de SUV aanvullen. De subtiele accenten, zoals Meteor Grey en Orbital Black, dragen bij aan de algehele verfijning, terwijl het glanzend zwarte dak van de GT-uitvoering een vleugje elegantie toevoegt aan het exterieur.

Indrukwekkend Silhouet

De nieuwe PEUGEOT E-5008 valt op met zijn krachtige SUV-karakter en dynamische silhouet, waarbij de hoge taillelijn en prominente 'schouders' een robuuste uitstraling creëren. Het ontwerp suggereert beweging en moderniteit, met een slanke zwarte band die de verfijnde grille accentueert en doorloopt naar de ultracompacte LED-koplampen.

Ervaar de Peugeot E-5008.

Binnenkort in de showroom bij Louwman Peugeot.