De Peugeot e-308 SW

Een succesvolle zeldzaamheid

Een premium elektrische stationwagen

Compact, stijlvol en sensationeel. Ontdek het nieuwe gezicht van Peugeot. De Peugeot 308 geeft je de vrijheid om te kiezen voor elektrische-, plug-in hybrid- of benzinemotoren.

De Peugeot e-308 is zowel leverbaar als hatchback als ruime e-308 SW.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag

156 pkVermogen
54-kWhAccupakket
400 kmActieradius volledig elektrisch
Een premium elektrische stationwagen

Praktisch, flexibel en comfortabel

Deze elektrische wagen is ontworpen voor rijders en passagiers die genieten van comfort. Die graag dingen naar de eigen hand zetten en op hun wenken bediend worden. Gemak dient de mens, de e-308 SW dient rijders.

Verbazingwekkend verbonden

De Peugeot e-308 SW staat voor gemak en verbinding. De bolide is voorzien van de nieuwe generatie i-Connect Advanced en uitstekende navigatie. Te bedienen met je stem, en nooit meer onverwacht in de file dankzij up to date verkeersinformatie via TomTom Services. Laad je telefoon draadloos op, toon je favoriete apps op je telefoon weer op het centrale touchscreen en stel de sfeer in je interieur in.

Even een heads-up

Met het head-up instrumentenpaneel in je blikveld, namelijk boven je stuurwiel, ben je altijd op de hoogte van essentiële informatie. Helemaal aan te passen aan je eigen wensen. Te bedienen met handige knoppen op je stuur.

Steuntje in de rug

Afhankelijk van welke uitvoering je kiest, komt de Peugeot e-308 SW met stoelen waar je nooit meer uit wil. Ergonomisch en comfortabel zijn ze standaard, maar je hebt ook nog keuze uit stoelverwarming, massagefunctie en AGR-certificering: een keurmerk dat aangeeft dat de stoelen de rug goed ondersteunen. Bon voyage!

Krachtig als een leeuw

Het nieuwe logo op de grille geeft de nieuwe Peugeot 308 SW een krachtige uitstraling, versterkt door de lange motorkap en de ver naar achteren geplaatste voorruit. De sterke, onderscheidende persoonlijkheid heeft-ie te danken aan de gedurfde proporties, expressieve stijl. Een krachtig, strak en aantrekkelijk design met sportieve, katachtige lijnen.

Prachtig, praktisch plaatje

Het pure silhouet van deze compacte en ruime stationwagon maakt indruk met verchroomde accenten, slanke koplampen en het nieuwe embleem met de leeuw. Het dynamische karakter straalt er vanaf. De Peugeot e-308 SW combineert praktische inzetbaarheid met flexibiliteit. Open de achterklep met een voetbeweging en neem dankzij de riante bagageruimte (tot wel 1634 liter) mee wat je hart begeert.

Licht, comfort, actie

Ook een belangrijk designelement op de e-308 SW: de verlichting. De koplampen zijn smal maar krachtig en maken de dynamiek af. De dagrijverlichting vormen 'slagtanden' aan de voorzijde, terwijl twee 'klauwafdrukken' de achterkant sieren. Met de nieuwe technologie zet je jezelf, de weg en anderen in de spotlight.

Bekijk het van de zonnige kant

Tijdens je reis genieten van de wereld om je heen? De e-308 SW is leverbaar met een schuif-/kanteldak. Een nog lichter interieur en een geweldig zicht onderweg. Zo geniet je optimaal van je rit.

Een onderscheidende, elektrische stationwagon

Elektrische stationwagons, daar zijn er nog niet zo veel van. Peugeot sprong in dat gat in de markt met een briljante bolide: de e-308 SW. Deze wagen rekent af met alle clichés en zet in op genot achter het stuur. De expressieve en onderscheidende stijl, gecombineerd met de nieuwste technologieën, maken van elke rit een feest.
Een onderscheidende, elektrische stationwagon

Ervaar de e-308

Bij Louwman Peugeot

Mogelijk interessant voor u:

EV GT First Edition 54 kWh
2023 / Electra / 7.853 km
€ 37.995