De Peugeot e-308

Verleidelijke, elektrische hatchback.

Ontdek de nieuwe Peugeot e-308.

 Onze specialisten verwelkomen je graag, om je vragen te beantwoorden en je mogelijkheden te bespreken.

De Peugeot e-308 is ook beschikbaar als ruime e-308 SW.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag

156 pkVermogen
54-kWhAccupakket
400 kmActieradius volledig elektrisch
Ontdek de nieuwe Peugeot e-308.

Voel intuïtief dat het goed zit

Het interieur van de Peugeot e-308 staat in dienst van jou. Het vervult al je behoeftes, met mooie, ergonomische vormgeving en comfort. Gericht op ontspannen rijden — genieten van iedere rit. Of het nu naar de Franse zon of de dagelijkse rit naar je werk is.

Cockpit stijgt boven je verwachting uit

De nieuwe generatie PEUGEOT i-Cockpit® bedien je geheel ergonomisch en intuïtief. Het geeft je makkelijk toegang tot alle functionaliteiten die iedere rit aangenaam maken: een compact stuurwiel, een centraal touchscreen en een digitaal head-up instrumentenpaneel — of zelfs een 3D-variant met holografische weergave. Ook je passagiers genieten mee van alle functies, want zij gebruiken het centrale touchscreen dat helemaal te personaliseren is.

Lekker praktisch

Je middenconsole is ontworpen met de grootste aandacht voor details. Bedieningselementen logisch gegroepeerd, zodat rijden nog makkelijker en plezieriger is. Je startknop, elektrische parkeerrem en zelfs een draadloze telefoonlader, usb-aansluiting, twee bekerhouders en 34 liter aan opbergruimte.

Maak het nog mooier

Het interieur is warm en comfortabel én naar je eigen smaak aan te passen. Denk aan sfeerverlichting (8 verschillende kleuren) die je zelf instelt, briljant geluid uit het HiFi-systeem, de vervuilde buitenlucht weren en stoelen met (optioneel) verwarming en een massagefunctie.

Vanuit elke hoek een plaatje

De Peugeot e-308 is indrukwekkend. Ultieme verleiding. Het design is exclusief, met het nieuwe Peugeot-schild dat een opvallend element is van de grille. Het is een atleet op wielen die alles doet om het jou naar de zin te maken.

Zien en gezien worden

Het lichtbeeld aan de voorkant van de e-308 is een combinatie van finesse en kracht. De nieuwste technologie in de vorm van een slagtand. Goed zicht vanuit de auto, goed uitzicht als je naar je geparkeerde atleet kijkt. De achterlichten vormen twee blauwafdrukken op de achterkant. Fraaie lijnen maken deze e-308.

Technisch hoogstandje voor je ontspanning

De Peugeot e-308 is voorzien van allerlei veiligheidssystemen, zodat je (uit)gerust en gemakkelijk van A naar B komt. Denk aan achteruitrijcamera's, lane change assist, cruise control en lane positionering assist.

E-remote control

Met de MyPeugeot-app regel je op afstand het laden van de tractiebatterij en vooraf verwarmen of juist koelen van het interieur. De Peugeot e-308 voldoet aan al je wensen. Zelfs als je er niet in zit.

Een krachtige persoonlijkheid

De nieuwe Peugeot e-308 staat stevig op zijn wielen, ziet er atletisch uit, kent strakke lijnen met gedurfde proporties en is ook nog eens klaar voor de toekomst (met jou): volledig elektrisch. De nieuwe elektromotor maakt de e-308 geruisloos, zonder trillingen en uiteraard zonder uitstoot. Met de nieuwe accu kom je tot wel 400 km ver.
Een krachtige persoonlijkheid

Kom kennismaken met de e-308

Bij Louwman Peugeot

Mogelijk interessant voor u:

Allure EV 54 kWh
2024 / Electra / 3.600 km
€ 39.950
EV GT First Edition 54 kWh
2023 / Electra / 8.853 km
€ 36.495