De Peugeot Boxer

200 jaar innovatie

Peugeot Boxer

Laadvolume tot wel 17 m3 De nieuwe Boxer is meer dan een vervoersmiddel, het is de nieuwe kwaliteit voor professionals. De Peugeot Boxer is tot zijn uiterste beproefd met 4 miljoen kilometers aan praktijk rijervaring. Hij is bloot gesteld aan verschillende omstandigheden om zo een 3 jaar gebruiksduur na te bootsen. Op deze manier kan de betrouwbaarheid volledig worden gegarandeerd. Peugeot Boxer is een van de grootste keuzes uit zijn segment. Het laadvolume is wel tot 17 m3. De grootste nuttige breedte uit zijn segment heeft de Boxer met zijn 1,87 meter breed (1,42 meter breed bij de wielkasten). De Boxer heeft ook zijn grootste maximaal voertuiggewicht uit het segment met 2,8 tot 4 ton. De Peugeot is recent vernieuwd met een modern nieuw design aan de voorzijde.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
Peugeot Boxer

Modern design

Het design van de Boxer is zeer modern met de introductie van het nieuwe model. Met zijn strakke lijnen en scherp gelijnde motorkap oogt hij zeer vernieuwend en modern. De nieuwe stevige bumpers op de Boxer zorgen voor een optimale bescherming van zijn passagiers en goederen. De voorzijde van de Boxer oogt erg dynamisch met de hoog geplaatste koplampen en LED dagrijverlichting. Optioneel zitten onderin de bumpers nog twee mistlampen verwerkt De achterlichten op de nieuwe Boxer hebben een volledig nieuwe lichtsignatuur wat een modern karakter geeft en gelijk het nieuwe design accentueert. Rijdend kantoor Peugeot nieuwe BoxerDoordat de nieuwe Boxer is voorzien van een groot aantal hightech voorzieningen is het net een rijdend kantoor. Connectiviteit In interieur zijn er twee verschillende mogelijkheden om de audiosystemen te bedienen. Het eerste systeem heeft de bediening op het stuurwiel en een USB aansluiting. Het tweede systeem is voorzien van een Bluetooth draadloze verbinding met een CD/MP3 speler en een 5 inch touchscreen waar alle informatie op te vinden is. Optioneel is op dit touchscreen een navigatiesysteem en achteruitrijcamera te krijgen. Achteruitrijcamera De optionele achteruitrijcamera op de nieuwe Boxer laat met rijlijnen en in combinatie met parkeerhulp met sensoren de bestelwagen gemakkelijk achteruit inparkeren. Stoelen Naast de nodige hightech voorzieningen is de Boxer ook voorzien van comfortabele stoelen. De bestuurdersstoel is geveerd en kan in hoogte worden aangepast. Ook de hoek en hoogte van de rugleuning is gemakkelijk te verstellen. Trekhaak Optioneel is de nieuwe Peugeot Boxer leverbaar met verschillende trekhaak mogelijkheden. Er is zowel een afneembare variant als een vaste trekhaak leverbaar. Elektronische tachograaf Op de zwaarste uitvoering met een maximaal voertuiggewicht van 4 ton zit standaard een elektronische tachograaf. Dit is wettelijk verplicht. Ook zit er een snelheidsbegrenzer op van 90 km/h.

De Peugeot Boxer Motorisatie

HDi-motoren De Peugeot Boxer is voorzien van HDi-motoren met common rail-inspuitsysteem. Dit systeem spuit de brandstof in onder hoge druk direct in de verbrandingskamer. Een voordeel van dit systeem is een uitstekende efficiency en een laag brandstofverbruik. Stop & Start technologie Op de motoren met 130 pk en 150 pk is het Stop & Start systeem leverbaar. Dit systeem zorgt voor een besparing op brandstof van 5%. 2.2 HDi 110pk Viercilindermotor voorzien van een turbocompressor. Dit gietijzeren blok is voorzien van een aluminium cilinderkop met 16 kleppen. Een motor die niet alleen zorgt voor goede prestaties maar ook een laag brandstofverbruik, ideaal voor het stadsverkeer. 2.2 HDi 150pk Deze motor is er nieuw bijgekomen. Door de combinatie tussen vermogen en koppel is dit een fijne motor met geweldige prestaties. Hij komt het beste tot zijn recht op de snelweg tijdens een lange rit. 2.2 HDi 130pk Zelfse blok als de 110 pk alleen nu voorzien van een dubbel vliegwiel, gekoelde zuigers en aangepaste motormanagement software. De 2.2 HDi 130pk is zowel geschikt voor het stadsverkeer als lange ritten op de snelweg. 3.0 HDi 180pk Top of the range wat motoren betreft op de nieuwe Peugeot Boxer. Door het common rail-inspuitsysteem op de nieuwe HDi motoren kan de inspuitdruk worden afgesteld van 450 - 1800 bar. Deze motor met 180 pk en 400 nm is qua prestaties uitzonderlijk in zijn segment. Deze motor produceert optimale prestaties voor lange snelwegritten.

Óók 100% elektrisch beschikbaar

De 100% elektrische Peugeot e-Boxer verschijnt binnenkort bij onze vestigingen. Het model combineert alle voordelen van de Boxer met de rust, het comfort en de duurzaamheid van elektrisch rijden.
8 tot 17 m3Laadvolume
Tot 340 kmActieradius (WLTP)
90 kW/122 pkVermogen
Óók 100% elektrisch beschikbaar

Peugeot Boxer bij Louwman Bedrijfswagens.

Voor de Peugeot Boxer of de 100% elektrische e-Boxer ben je aan het juiste adres bij Louwman Bedrijfswagens. Geniet van advies op maat, persoonlijk contact, een ruim aanbod, diverse financieringsmogelijkheden en inrichting op maat. Koop je je bedrijfswagen online? Dan wordt hij gratis geleverd.

Bekijk aanbod
Peugeot Boxer bij Louwman Bedrijfswagens.

Ervaar de Peugeot Boxer

In de showroom bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

2.2HDi 140 L2H2 3.5t |
2023 / Diesel / 2.497 km
€ 32.995