De Peugeot E-3008.

Hoogwaardig en innovatief.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Interieur
  • Exterieur

Duurzame SUV van de toekomst

De nieuwe Peugeot E-3008 biedt je een vernieuwde kijk op de toekomst van mobiliteit, met zijn indrukwekkende elektrische aandrijving die een emissievrije rijervaring garandeert. De krachtige elektromotor en geavanceerde technologie zorgen voor een opmerkelijke actieradius, waardoor je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
210 pkVermogen
100 km/10 min.Snelladen
525 kmActieradius
Duurzame SUV van de toekomst

Interieur

Ontdek het interieur van de Peugeot E-3008 en laat je verrassen door de combinatie van luxe, technologie en comfort die deze elektrische SUV te bieden heeft. De toekomst van autorijden wacht op je, en het begint allemaal binnenin de Peugeot E-3008. Een verfijnde ambiance waarin je kunt ontspannen en genieten van elke rit.

Panoramische cockpit

De cockpit van de Peugeot E-3008 biedt een geavanceerde en intuïtieve rijervaring dankzij het Peugeot i-Cockpit®-systeem, met een compact stuurwiel en centraal touchscreen. Het geavanceerde connectiviteitssysteem biedt eenvoudige toegang tot smartphone-integratie, navigatie en apps. Bovendien straalt de cockpit luxe en comfort uit, met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

Verfijnde materiaalkeuze

Het samenspel van aluminium, lichtinval en patroonstof resulteert in een harmonie van materialen die visueel aantrekkelijk is. Dit zorgvuldig gekozen materiaal voegt een uniek en verfijnd element toe aan het geheel, waardoor het interieur een plek wordt waar comfort en stijl samenkomen. Deze LED-sfeerverlichting creëert een subtiele sfeer in het interieur en voegt een vleugje elegantie toe.

Een gevoel van wellbeing

Het interieur van de Peugeot E-3008 wordt gekenmerkt door luxe gestoffeerde bekleding. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen en bieden comfortabele zitplaatsen, zelfs voor lange ritten. Daarnaast is er aandacht voor technologische innovatie, met geavanceerde infotainmentopties en rijhulpsystemen die de algehele rijervaring verrijken.

Exterieur

Het exterieur van de Peugeot E-3008 is eigentijds met strakke lijnen en een moderne uitstraling. De opvallende Peugeot-grille geeft de auto karakter, terwijl de geavanceerde verlichting voor unieke koplampen en stijlvolle LED-achterlichten zorgt. Het is een SUV die niet alleen opvalt, maar ook geoptimaliseerd is voor prestaties en efficiëntie.

Verfijnd ontwerp

De grille van de E-3008 heeft een eigentijdse en gestroomlijnde vorm, die naadloos overgaat in de omringende carrosserie. Het ontwerp is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel, omdat het bijdraagt aan de aerodynamische efficiëntie van de auto.

Futuristische verlichting

De unieke LED-verlichting aan de achterzijde van de Peugeot E-3008 is een opvallend kenmerk van het exterieurontwerp. Deze geavanceerde verlichtingstechnologie biedt niet alleen functionele voordelen, maar draagt ook bij aan het moderne en herkenbare uiterlijk van de auto.

Gebalanceerde vormgeving

De achterzijde van de Peugeot E-3008 is zorgvuldig ontworpen met elegante lijnen vormen, wat resulteert in een eigentijdse uitstraling. De LED-achterlichten combineren stijl met efficiënte verlichting, terwijl de karakteristieke lichtsignatuur bijdraagt aan de herkenbaarheid van de auto.

Binnenkort beschikbaar

De Peugeot E-3008 combineert hedendaagse elegantie met geavanceerde technologie en biedt een geheel nieuwe rijervaring. Ontdek de toekomst van mobiliteit en ervaar de innovatie van de E-3008 zelf. Vanaf begin 2024 kun je deze elektrische SUV bewonderen in onze showroom.
0 g/kmCO2-emissie
700 kmRijbereik
520 lBagageruimte
Binnenkort beschikbaar

Ervaar de Peugeot E-3008.

Nu in de showroom.

Mogelijk interessant voor u:

GT 73 kWh
2024 / Electra / 2.200 km
€ 54.420