De Peugeot 508

De toonaangevende sedan.

Ervaar het voorbeeld van een toonaangevende sedan

Bereid je voor op het perfecte voorbeeld van een toonaangevende sedan: de nieuwe Peugeot 508. Met zijn nieuwe en innovatieve uitstraling en een sportieve, lage houding en rijpositie, biedt deze auto je de mogelijkheid om onbegrensde ervaringen op te doen. Of je nu kiest voor een Plug-in Hybrid of benzine, geniet van de intensere motorische emoties die op je wachten. De nieuwe 508 berline, SW en Peugeot Sport Engineered zijn gekenmerkt door een dynamisch en modern silhouet. Deze ontwerpelementen benadrukken de kwaliteit en technische prestaties van de voertuigen.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
96 kW/130 pkVermogen
8-trapsTransmissie
Ervaar het voorbeeld van een toonaangevende sedan

Plug-in Hybride

De nieuwe Peugeot 508 plug-in hybride is een indrukwekkende toevoeging aan de Peugeot-familie. Met zijn krachtige vermogen van 132 of 165 kW (180 of 225 pk) biedt deze auto een opwindende rijervaring gecombineerd met een efficiënt brandstofverbruik. Of je nu op zoek bent naar snelheid op de snelweg of zuinigheid in stadsverkeer, de Peugeot 508 plug-in hybride levert beide.

Offerte aanvraag
180 pkHybrid 180 gecombineerd vermogen
225 pkHybrid 225 gecombineerd vermogen
e-EAT8Automaat
Plug-in Hybride

Interieur van de Peugeot 508

In het interieur van de 508 ervaar je een frisse wind van verandering, hoewel de vernieuwingen misschien niet direct zichtbaar zijn.

De Peugeot i-Cockpit® in de nieuwe Peugeot 508 biedt een unieke rijervaring. Met het kleine stuurwiel en het ergonomische ontwerp geniet je van behendigheid en precisie. Het 12-inch digitale instrumentencluster en het 10-inch touchscreen op het dashboard zorgen voor een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke interface. Zowel de bestuurder als de passagier hebben een goed zicht op het scherm en kunnen het multimediasysteem bedienen.

Het infotainmentsysteem met een 10-inch scherm en nieuwe software, dat zorgt voor geavanceerde connectiviteit en functionaliteit. Het centrale 10-inch touchscreen in het midden van het dashboard is ergonomisch naar de bestuurder gericht, maar ook de passagier kan het scherm aflezen en het multimediasysteem gebruiken. Onder het scherm bevinden zich verfijnde pianotoetsen met snelkoppelingen naar verschillende functies. De strakke middenconsole bevat een nieuwe transmissiehendel waarmee de bestuurder eenvoudig de 8-traps transmissie EAT8 kan bedienen.

De voorstoelen in de Peugeot 508 zijn zeer comfortabel en hebben het AGR-certificaat voor ergonomie en verstelbaarheid.  Daarnaast bieden ze stoelverwarming en een pneumatische massagefunctie met acht programma's. Het design van de stoelen benadrukt de kwaliteit van de materialen, met nieuwe bekledingsmogelijkheden zoals TEP/Textiel en TEP/Alcantara® voor verschillende uitvoeringen.

Peugeot 508 Design

De nieuwe Peugeot 508 legt met zijn uiterlijke aanpassingen nog meer nadruk op kwaliteit en moderniteit.

De nieuwe Peugeot 508 is een auto van de toekomst met opvallende kenmerken zoals de Matrix drieklauw LED koplampen die zorgen voor een slank en katachtig uiterlijk.

De kenmerkende LED-achterlichten met drie klauwen benadrukken de visuele identiteit van de auto. De LED-verlichting met 'scrollende' richtingaanwijzer is standaard op alle 508-modellen.

De Peugeot 508 heeft een moderne uitstraling met een grillemotief dat overgaat in de bumper, uitgevoerd in carrosseriekleur. Het nieuwe Peugeot-embleem in het midden van de grille maakt het design compleet. Het eenvoudige frontdesign en het lage, coupé-geïnspireerde silhouet zorgen voor een moderne en gestroomlijnde look.

Beleef de nieuwe Peugeot 508

Ontdek het perfecte samenspel van design, hoogwaardige materialen en geavanceerde uitrusting. De Peugeot 508 bundelt de nieuwste Peugeot-innovaties in één opwindend en vooruitstrevend pakket. 

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
Beleef de nieuwe Peugeot 508

Ontdek de nieuwe 508. De Peugeot van de toekomst.

Mogelijk interessant voor u:

SW 1.6 HYbrid 180pk Allure Automaat
2023 / Hybride / 3.508 km
€ 43.495
SW 1.6 HYbrid 225PK BlueLease GT Line Avantage Automaat
2020 / Hybride / 66.803 km
€ 29.440
1.6 Hybrid GT Limited
2022 / Hybride / 8.465 km
€ 39.950
1.6 PureTech GT
2020 / Benzine / 32.000 km
€ 32.510