Opel Vivaro

Je ideale zakenpartner.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Interieur
  • Exterieur

Opel Vivaro

De Vivaro is je ideale zakenpartner. De efficiënte bedrijfswagen waarmee je elke klus met plezier en professioneel klaart. Te danken aanzet veelzijdige en gebruiksvriendelijke interieur, de comfortabele stoelen en briljante connectiviteit. Ze maken elke rit ontspannen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de grote laadruimte en -vermogen, die alles makkelijker maken. De Vivaro is er voor jou in 4 verschillende uitvoeringen: gesloten bestelwagen, combi, platform cabine en dubbele cabine. Dan heb je ook nog eens keuze uit 3 lengtes, zodat je precies de bedrijfswagen hebt die het beste bij jou en je werk past. Er is ook een 100% elektrische Vivaro-e beschikbaar.

Bekijk aanbod
Tot 6,6m3Laadvolume
Tot 3,93mLaadlengte
Tot 1.400 kgLaadvermogen
Opel Vivaro

Een mobiel kantoor

De Vivaro is gemaakt om iedere klus zo efficiënt mogelijk te klaren. Daarom rijd je 'm met de allernieuwste technologie en heerlijk comfort. De ongekend veelzijdige laadruimte met een enorm laadvermogen, die geavanceerde technologie en assistentiesystemen én meerdere uitrustingen om de Vivaro te gebruiken als je mobiele kantoor.

Slim en multifunctioneel

Met het laadvermogen tot wel 1.400 kg kan de Vivaro praktisch alle klussen aan. En dan kan je 'm ook nog inrichten zoals jij dat wil. De Vivaro heeft een multifunctionele bank met doorlaadluik, zodat je zitplaatsen hebt voor twee passagiers en ruimte hebt voor lange ladingen als je de buitenste zitting omhoog klapt. Of gebruik je die extra ruimte liever voor kostbare of kwetsbare lading?

Overzicht alom

De Opel Vivaro is zo ontworpen dat-ie onderweg kan fungeren als je mobiele kantoor. Een verstelbaar tafeltje, een smartphone-/tablethouder en flinke opbergvakken zorgen ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. Goed en veilig opgeborgen en overzichtelijk. Zelfs met extra opbergruimte in de passagiersbank en extra ruime opbergvakken in de deuren en het dashboard!

Veilig genieten

Genieten tijdens het werk? Welja! In de Opel Vivaro zit je veilig én comfortabel. Alle zitplaatsen zijn zo ergonomisch verantwoord ontworpen dat iedereen uitgerust uitstapt, zelfs na een lange rit. Verwarmbare voorstoelen kiezen? Check! En om het helemaal compleet te maken: de gebruiksvriendelijke Multimedia Navi Pro via een 7-inch touchscreen en een uniek head-up display dat belangrijke informatie laat zien, zoals je snelheid en gegevens van de cruise control.

Gemaakt voor de ondernemer

Deze compacte reus is hartstikke efficiënt, leuk om te zien en helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Alles naar wens

Pas de Vivaro helemaal naar jouw wens aan kies uit drie verschillende lengtematen, tussen 4,60 en 5,30 meter. De compacte Opel Vivaro waarmee je simpel en soepel de drukke stad doorkomt of de grotere uitvoering. Welke je ook neemt, je kiest sowieso voor een uitstekende balans tussen de compacte buitenafmetingen en veel ruimte.

Slimme reus

Gemaakt om te werken en om de beste bedrijfswagen in zijn klasse te zijn. Dat bewijst alleen al de veelzijdige laadruimte met een enorm laadvermogen.

Perfect uitgedacht

De versie met 6,6 kubieke meter aan laadcapaciteit biedt een laadvermogen van 1.400 kg. Het maximale trekgewicht is zelfs 500 kg hoger: 2.500 kg. Met 1,90 meter is de Vivaro niet de hoogste in zijn soort, maar past deze wagen wél in parkeergarages en -kelders.

Brede achterportieren en schuifdeuren aan beide kanten geven je perfecte toegang tot de laadruimte. De schuifdeuren zijn bovendien voor nu ook elektrisch te openen: met een simpele voetbeweging bij de sensoren.

Opel Vivaro bij Louwman Bedrijfswagens.

Voor de Opel Vivaro of de 100% elektrische Vivaro-e ben je aan het juiste adres bij Louwman Bedrijfswagens. Geniet van advies op maat, persoonlijk contact, een ruim aanbod, diverse financieringsmogelijkheden en inrichting op maat. Koop je je bedrijfswagen online? Dan wordt hij gratis geleverd.

Bekijk aanbod
Opel Vivaro bij Louwman Bedrijfswagens.

Ervaar de Opel Vivaro.