Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 

Opel Rocks-e

De ultieme CityCar

Duurzaam de stad door

Het heeft een stuur, vier wielen en deuren, maar het is geen auto. Wat het wel is, naast superhip en 'helemaal jouw ding'? De Rocks-e is een brommobiel: een elektrische zelfs. Het is de goedkoopste manier van elektrisch rijden en een briljante aanvulling op het assortiment elektrische auto's. Je mag er al vanaf je 16e in rijden, je actieradius is tot wel 75 kilometer en de Rocks-e is in 4 uur volledig opgeladen.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
45 km/utopsnelheid
4.70 kWh/75 kmgemiddeld verbruik
75 kmactieradius WLTP
specificaties gebaseerd op Opel Rocks-e Tekno
Duurzaam de stad door

Compact, maar niet klein

Stap aan boord en geniet van wat de Rocks-e je te bieden heeft. Want deze kleine bolide is compact én verrassend.

Ruimte genoeg

Zelfs met de kleine afmetingen biedt de Rocks-e zelfs lange mensen voldoende hoofdruimte. Er kan ook prima iemand naast je zitten, met een comfortabele rijpositie voor jou en genoeg ruimte voor de passagier.

Perfecte blik op de weg

In de Rocks-e geniet je van perfect zicht rondom. Ontspannen en zelfverzekerd door de stad rijden!

Praktisch

In de nieuwe Rocks-e pak je het stuur, regel je de verwarming en heb je alle belangrijke informatie in één oogopslag beschikbaar. Verder bestaat-ie uit praktische opbergvakken op het dashboard en is er daaronder zelfs genoeg ruimte voor een koffer.

Groots in al zijn kleinheid

Zoals geschreven: de Rocks-e is officieel geen auto. Het is een elektrisch aangedreven brommobiel. Een uniek, speels en ondeugend exemplaar, met die deuren die net even iets anders doen dan je dacht. Met de mooie, opvallende vormen is het de Rocks-e een heerlijk statement om in rond te rijden.

Overal parkeren

De Rocks-e is 2 meter 41 lang en 1 meter 39 slank — daarmee is-ie kleiner dan de kleinste stadsauto. Dat ene parkeervak dat je in iedere auto aan je neus voorbij moet laten gaan door de krapte, is nu helemaal jouw ding.

Opvallend design

Ondanks de grootte, kijken de mensen niet over je heen. De Rocks-e maakt een statement met het opvallende design. Met de extreem compacte afmetingen, iconische Opel Vizor en deuren die net even anders open gaan dan anders. Je valt vanuit iedere hoek op met de Rocks-e.

Een heldere blik

Het panoramische glazen dak ziet er goed uit én creëert ook heldere sfeer en blik. En dat zorgt dan weer voor een goed humeur bij elke rit. (En goedkeurende blikken van anderen.)

Kom jij met de Rocks-e spelen?

Wil je de Rocks-e weleens in het echt bewonderen en voelen hoe het is om in dit leuke apparaat rond te rijden? Kom 'm bekijken in onze showrooms.

Proefrit aanvragen
Kom jij met de Rocks-e spelen?

Ervaar de Rocks-e

In de showroom bij Louwman.