Opel Movano

De beste collega op wielen.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Interieur
  • Exterieur

Opel Movano

Op zoek naar je ideale collega op wielen? De Opel Movano is dan een goede kandidaat. Deze bedrijfswagen is gebruiksvriendelijker en moderner dan ooit. Met de assistentiesystemen en de geavanceerde techniek is deze bolide ervoor gemaakt om je bij te staan tijdens je werkdag. Deze grote bedrijfswagen is leverbaar in verschillende maten: vier lengte- en drie hoogtematen. Een maximaal toelaatbaar gewicht van 4,5 ton en een maximaal laadvolume van 17 m3, de mogelijkheid dit zo in te richten als je wil én de slimme opbergmogelijkheden maken de Opel Movano geschikt voor elk doel, elke klus. De Movano is ook beschikbaar als 100% elektrische Movano-e.
Tot 17 m3Inhoud laadruimte
Tot 2.100 kgLaadvermogen
Tot 370 NmKoppel
Opel Movano

Je rijdende assistent

Opel snapt wat je nodig hebt: een rijdende assistent. De Movano is leverbaar met briljante systemen, zoals Blind Spot Alert, waarmee je beter zicht hebt op de dode hoek. En Rear Vision, dat je laat zien wat er onderweg achter je Movano gebeurt. Met alle assistentiesystemen is deze bedrijfswagen subliem beheersbaar.

Geen groot risico

Vaak een struikelblok: grote bussen betekenen ook extra risico's. Daar doet de Movano niet aan mee. Met extra assistentiesystemen zoals de zijwindassistentie, houd jij deze bedrijfswagen gemakkelijk onder controle. De elektronische stabiliteitsregeling ESP maakt dat de Movano altijd goed beheersbaar is.

Comfortabele cabine

Het ruime interieur van de nieuwe Movano is samen te vatten als fantastisch functioneel en een comfortabele werkomgeving. Dit veelzijdige mobiele kantoor biedt in de versie met enkele cabine naast de bestuurder voorin plaats aan twee passagiers en bij de dubbele cabine achterin nogmaals tot vier passagiers. De optionele luchtgeveerde bestuurdersstoel is ideaal als je vaak op oneffen terrein of lange afstanden rijdt, want die is in vier richtingen verstelbaar en voorzien van een vaste armsteun. De vering is instelbaar over een range van 40 tot 130 kg.

Praktisch op het hoogste niveau

De Movano biedt een groot aantal opbergvakken voor alles wat jij en je passagiers onderweg bij de hand willen hebben: van vrachtdocumenten tot gereedschap en van je kop koffie tot je portemonnee. Naast het dashboardkastje onder meer een opberglade onder de passagiersplaats, ruime deurbakken, bekerhouders en opbergruimte onder het dak. Tot wel 22 opbergruimtes!

Geschikt voor iedere klus

Bij de Movano is overal over nagedacht. Dat maakt deze bedrijfswagen naast praktisch en robuust ook nog eens stijlvol, verzorgd en comfortabel. De Movano is gemaakt om hard (voor en met jou) te werken én is een mooi visitekaartje voor je bedrijf.

Meenemen maar

De royale toegang via brede deuren en een inhoud tot 17 m³ maken dat de laadruimte van de Opel Movano tot de beste in zijn klasse behoort. In de grootste versie passen met gemak vier europallets. Je kan 'm ook nog eens veilig tot aan het dak beladen, want optioneel beschermen stevige vloer- en wandpanelen je lading en de carrosserie.

Toonaangevend vermogen

Het laadvermogen van de Movano is toonaangevend: afhankelijk van de uitvoering tot 2.100 kg. De Movano is leverbaar met een totaal voertuiggewicht (GVW) van 3.000, 3.300, 3.500 of 4.000 kg. Het maximale aanhangergewicht is 3.000 kg.

Op maat voor jouw behoeften

Haal alles uit je nieuwe Movano met de accessoires. Wat je plannen ook zijn, de praktische accessoires maken elke rit comfortabeler. Van een imperiaalrek tot een aluminium dakrek en ladder.

Opel Movano bij Louwman Bedrijfswagens.

Voor de Opel Movano of de 100% elektrische Movano-e ben je aan het juiste adres bij Louwman Bedrijfswagens. Geniet van advies op maat, persoonlijk contact, een ruim aanbod, diverse financieringsmogelijkheden en inrichting op maat. Koop je je bedrijfswagen online? Dan wordt hij gratis geleverd.

Bekijk aanbod
Opel Movano bij Louwman Bedrijfswagens.

Ervaar de Opel Movano.