Opel Grandland Plug-in Hybrid.

Uniek in alle opzichten

Enig in zijn soort

De Grandland plug-in hybrid doet alles wat je weet over plug-in hybrides verbleken. Deze bolide is enig in zijn soort en verlegt grenzen. De Grandland plug-in hybrid maakt gebruik van de nieuwe technologie, waardoor je meer kilometers 100% elektrisch rijdt. Dat betekent nog meer rijplezier met nog minder uitstoot. Zelfs het opladen is eenvoudiger en sneller dan ooit.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
1250 kgAanhanger geremd
514/1652 lBagageruimte
520 NmKoppel
specificaties gebaseerd op Opel Grandland X Hybrid4 Ultimate
Enig in zijn soort

GSe sportieve topmodellen met plug-in hybride-aandrijving

Het sportieve label staat voor ‘Grand Sport electric’. De Grandland GSe wordt aangedreven door een krachtige plug-in hybride-aandrijflijn en biedt alles voor verantwoord rijplezier: topprestaties, een sportief onderstel en geëlektrificeerde aandrijving die emissievrij rijden mogelijk maakt. Daarnaast staat de GSe garant voor een onderscheidende, sportieve uitstraling met een bijpassend interieur.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag

300 pkVermogen
520 NmKoppel
6,1 secondenAcceleratie 0-100 km/h
GSe sportieve topmodellen met plug-in hybride-aandrijving

Dit is jouw toekomst

De Grandland plug-in hybrid doet geen loze beloftes. Met heel wat in z'n mars is dit de belichaming van ongekend rijplezier. Met een ultiem rustig interieur en een design met stijl tot in het allerkleinste detail.

Met een gerust hart op weg

Het interieur van de Grandland plug-in hybrid is zo gemaakt dat-ie je rust brengt. Je dashboard bestaat uit je digitale Pure Panel. Een scherm dat dienst doet als je centrale informatiepunt. Geen overdaad aan gegevens, maar precies dat wat je nodig hebt op een overzichtelijk, schitterend vormgegeven display.

In stilte zitten genieten

De Grandland plug-in hybrid is zo ontworpen dat je alleen maar lange ritten wil maken en alles uit je auto wil halen. Want de stoelen zijn zó goed, dat je zelfs na uren rijden soepel uit je auto springt op je bestemming. Vooral de AGR-gecertificeerde (optie) ergonomische comfortstoelen van de Grandland plug-in hybrid ondersteunen je rug subliem.

Geslaagde vormgeving

Stap in de Grandland plug-in hybrid en ontdek wat de rust, grootte en het comfort met je doen. Laat de zee aan ruimte, de doordachte details en de luxe indruk op je maken. Efficiënt, praktisch én mooi.

Gedurfder dan ooit

De nieuwe Grandland plug-in hybrid is het meest gedurfde design van Opel tot nu toe. De combinatie van stoere en elegante lijnen, de precisie van Duitse techniek, het baanbrekende design en de blikvangende Vizor maken de Grandland plug-in hybrid onderscheidend en benadrukken het unieke karakter.

Uniek, net als jij

De nieuwe Grandland plug-in hybrid rijd je absoluut vanwege de goede rijeigenschappen, maar vlak de ruime keuze om jezelf te onderscheiden ook niet uit. Wat dacht je van een dak in een contrasterende kleur, waarmee je gegarandeerd opvalt — waar je ook bent?

De auto die absoluut gezien mag worden

De Grandland plug-in hybrid weet alles van zien en gezien worden. Die geavanceerde koplampen verlichten in elke situatie optimaal. En het revolutionaire Night Vision-systeem zorgt ervoor dat je blik in het donker veel verder reikt. Tot wel 300 meter! Zelfs wat betreft veiliger rijden in het donker is de nieuwe Grandland grensverleggend.

Stijlvol tot in de puntjes

De sportieve uitstraling, strakke lijnen en de kleinere details, zoals de nieuwe vormgeving van het Opel-logo en 'Grandland' op de achterklep. Het maakt een onuitwisbare indruk en sluit helemaal aan bij het sterke en pure design van deze grensverleggende crossover. Ze benadrukken het dynamische en doordachte karakter.

Kom jij de Grandland plug-in hybrid bewonderen? Reserveer een proefrit.

De Grandland plug-in hybrid is dé bolide die je uitnodigt om al het moois te ervaren. Dus plan gerust een proefrit bij één van onze vestigingen. De specialisten helpen je graag verder door je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Proefrit aanvragen
Kom jij de Grandland plug-in hybrid bewonderen? Reserveer een proefrit.

Ervaar de Grandland Plug-in Hybrid

Bij één van onze vestigingen.