Opel Grandland.

Prachtig en praktisch

Groots in het overtreffen van verwachtingen

Een grensverleggende SUV die je heel veel te bieden heeft. Met deze bolide wil je niets anders dan de wegen verkennen. En dat is ook goed te doen, dankzij het comfort, de innovatieve technologische snufjes en de zuinige benzine- en dieselmotoren. Of liever een plug-in hybrid?

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
1400 kgaanhanger geremd
514/1652 lbagageruimte
230 Nmbij 1750 tpm
specificaties gebaseerd op Opel Grandland X 1.2 Turbo Innovation
Groots in het overtreffen van verwachtingen

Klaar om grenzen te verleggen.

De Grandland heeft heel wat in z'n mars. Ongekend rijplezier, een ultiem rustig interieur en dat alles met stijl tot in het allerkleinste detail.

Gerust rijden

Het interieur is ontworpen voor rust. Daarom bestaat je dashboard uit je digitale Pure Panel. Een scherm dat eigenlijk je centrale informatiepunt is. Geen overdaad aan gegevens, maar precies dat wat je nodig hebt op een overzichtelijk, schitterend vormgegeven display.

Groots in comfort

In je Grandland wíl je gewoon lange ritten maken. Dus zijn de stoelen zó goed, dat je soepel uit je auto springt op je bestemming. Vooral de AGR-gecertificeerde (optie) ergonomische comfortstoelen van de Grandland bieden de beste ondersteuning voor je rug.

Geslaagde vormgeving

Kruip achter het stuur van de Grandland en ontdek wat de rust, grootte en het comfort met je doen. Geniet van de zee aan ruimte, de doordachte details en de luxe. Efficiënt, praktisch én mooi.

Geen gewone crossover.

Dat de nieuwe Grandland geen gewone crossover is, zie je meteen. Een sterk, uniek design — vanuit welke hoek je de bolide ook bekijkt. Met gedurfde designkeuzes en nieuwe accenten zie je steeds meer schitterende details als je langer naar de Grandland kijkt.

Uniek, net als jij

De nieuwe Grandland rijd je niet alleen vanwege de goede rijeigenschappen, maar ook voor de ruime keuze om jezelf te onderscheiden. Wat dacht je van een dak in een contrasterende kleur, waarmee je sowieso overal opvalt?

De auto die absoluut gezien mag worden

Zien en gezien worden: daar weet de Grandland alles van. De geavanceerde koplampen bieden in elke situatie de optimale verlichting en het revolutionaire Night Vision-systeem maakt dat je blik in het donker veel verder reikt, tot wel 300 meter. Ook wat betreft veiliger rijden in het donker is de nieuwe Grandland grensverleggend

Stijlvol tot in de puntjes

De sportieve uitstraling en de strakke lijnen maken al een onuitwisbare indruk. Dan hebben we het nog niet eens over de kleinere details gehad, zoals de nieuwe vormgeving van het Opel-logo en de naam Grandland op de achterklep. Sluit helemaal aan bij het sterke en pure design van deze grensverleggende crossover. De stoere, breed uitgestrekte letters van zijn naam spreken boekdelen: een dynamisch en doordacht karakter.

Kom jij de Grandland bewonderen? Reserveer een proefrit!

De Grandland is bij uitstek een bolide die je uitnodigt om al het moois te ervaren. Dus plan gerust een proefrit bij één van onze vestigingen. De specialisten helpen je graag verder om je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Proefrit aanvragen
Kom jij de Grandland bewonderen? Reserveer een proefrit!

Ervaar de Grandland

Bij één van onze vestigingen.

Mogelijk interessant voor u:

1.2 130pk GS-Line Limited Automaat
2023 / Benzine / 2.751 km
€ 35.945
Verwacht per 30-06-2024
1.6 Turbo Hybrid4 300pk Business Elegance Automaat
2021 / Hybride / 52.212 km
€ 29.750