Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

Alles wat je nodig hebt

Rust en ruimte

De duurzame stationwagon van Opel: de Astra Sports Tourer plug-in hybrid. Deze bolide luidt een nieuw tijdperk in, met zowel de uitstraling vanbuiten als het interieur. De Astra Sports Tourer plug-in hybrid is klaar voor de toekomst en dat zie en merk je aan alles.

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
180 pkVermogen
360 NmKoppel
7,7 secondenAcceleratie 0-100 km/h
Rust en ruimte

Stoere Sports Tourer

Met deze Astra Sports Tourer plug-in hybrid rijd je de nieuwe standaard. Relaxed rijden in een bolide die je maximale mobiliteit brengt — met een minimale uitstoot. Met een bult ruimte, een interieur dat rust uitstraalt en een heel comfortabele zit is de Astra Sports Tourer plug-in hybrid een van de beste keuzes.

Rust en ruimte

De Astra Sports Tourer plug-in hybrid is een nieuw tijdperk. Een nieuwe standaard. Het interieur geeft je een ongekend gevoel van rust en ruimte. Mede dankzij Pure Panel: een display dat je alle informatie toont die je nodig hebt. Omring jezelf met luxe, hoogwaardige technologie en geavanceerde connectiviteit. Stap in en geniet!

Zitten genieten

De ergonomische comfortstoelen in de nieuwe Astra Sports Tourer plug-in hybrid bieden de beste ondersteuning voor je rug. Dat is niet onze bescheiden mening, maar een oordeel van AGR. De stoelen verstel je op allerlei manieren, met een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen. Alles voor een ontspannen zithouding.

Frisse lucht in een adembenemende bolide

Je krijgt op elk moment informatie over de luchtkwaliteit in je bolide, dankzij een nieuw, bijzonder effectief luchtfilter: Intelli-air. Dat helpt om het interieur fris en gezond te houden en daarmee extra te genieten in en van je auto.

De Sports Tourer heeft stijl

Hoewel de Astra Sports Tourer plug-in hybrid gemaakt is om te genieten van het rijden, is de buitenkant ook echt een lust voor het oog. De Vizor en verrassende trekjes maken de Astra Sports Tourer plug-in hybrid net zo leuk om naar te kijken als om in te rijden.

Maak het persoonlijker dan ooit

De Astra Sports Tourer plug-in hybrid heeft meer dan genoeg opties om je persoonlijke touch aan de auto mee te geven. Durf jij het aan om keuzes te maken waarmee je gegarandeerd opvalt? Bijvoorbeeld een stijlvol contrasterend dak in wit of zwart of met exclusieve velgen?

In elk opzicht briljant

Een puur design met strakke lijnen en scherp gesneden oppervlakken geeft de nieuwe Astra Sports Tourer plug-in hybrid een krachtige uitstraling. Samen met het evenwichtige benadrukt het uiterlijk de hoogwaardige techniek benadrukt. Volmaakte harmonie, hoe je ook kijkt. Zelfs de hoog geplaatste, energiebesparende LED-achterlichten accentueren de visuele perfectie.

In de spotlight

Over verlichting gesproken: de Astra Sports Tourer plug-in hybrid rijdt de brandschone IntelliLux® Pixel-koplampen. Deze lampen bestaan uit maar liefst 168 LED-segmenten die onafhankelijk van elkaar in- en uitschakelen. Dat betekent dat ze in elke situatie de beste verlichting bieden. Zelfs als je altijd met groot licht rijdt, is het onmogelijk andere bestuurders te verblinden.

Kom je de proef op de som nemen met de Astra Sports Tourer plug-in hybrid? Reserveer je proefrit.

Ben je benieuwd of de Astra Sports Tourer plug-in hybrid je verwachtingen waarmaakt? Maak een afspraak voor je proefrit en ontdek de Sports Tourer op jouw manier.

Proefrit aanvragen

Kom je de proef op de som nemen met de Astra Sports Tourer plug-in hybrid? Reserveer je proefrit.

Ervaar de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

In de showroom bij Louwman