Astra Sports Tourer Electric

Alles wat je nodig hebt

De eerste volledig elektrische stationwagen van een Duitse fabrikant: de Opel Astra Electric Sports Tourer

Een auto die een feest is voor zowel de rijder als de planeet? Dat is de nieuwe Sports Tourer, die helemaal elektrisch is. Een pionier, een mijlpaal, een ideale metgezel voor onderweg. Met het gedurfde, pure design en met de prestaties — zoals harder rijden van veel andere elektrische modellen — is deze auto helemaal klaar voor de toekomst. Met een rijbereik van meer dan 400 km, een half uur oplaadtijd tot een 80% volle batterij en 156 pk is nu alleen nog de vraag: ben jij ook klaar voor de Electric Sports Tourer?

Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
De eerste volledig elektrische stationwagen van een Duitse fabrikant: de Opel Astra Electric Sports Tourer

Stap in de toekomst

Zodra je de deur opent (zonder sleutel in je hand, dankzij Keynes Entry & Start), waan je je in een oase van rust. Ga lekker zitten in de Electric Sports Tourer en geniet van de ruimte en het comfort. Veel om mee te nemen? Ook daar is over nagedacht: de Astra Electric Sports Tourer lust 516 liter aan bagage — leg je de achterbank plat, dan doe je daar al een schep bovenop en kom je uit op 1.553 liter.

Laat je meeslepen door comfort

De ergonomische sportstoelen — zelfs optioneel verkrijgbaar met Alcantara-bekleding — bieden je een uitzonderlijk hoog niveau van zitcomfort. Ook die zijn elektrisch: stel ze in zoals jij het allerbeste zit en zet je intense rijbeleving en unieke stuurgevoel kracht bij.

Veilig vervoer

Autorijden is het allerfijnst als je het zorgeloos doet. Daarom komt de Electric Sports Tourer met een mooie bundel aan assistentiesystemen — gebundeld onder de noemer Intelli-Drive 2.0. Van een botswaarschuwing met automatische remingreep tot rijstrookassistentie, vermoeidheidsdetectie, een waarschuwing voor verkeer achter je Astra langs tot semi-automatisch wisselen van rijstrook. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de koplampen (Intelli-Lux LED® Pixel Light ) met 168 LED-elementen die je auto in de spotlight zetten.

Blik op de weg — en de toekomst

Als we het interieur van deze Astra in twee woorden moesten omschrijven? Rust en ruimte. Met dankzij het grote, overzichtelijke Pure Panel, waarop je alle informatie ziet die je wil. En dankzij het vernieuwde head-up display, dat ook nog eens helemaal naar eigen smaak in te stellen is, hoef je je ogen nooit meer van de weg te halen. Opel Connect brengt je ook nog een berg innovatieve diensten om altijd met een gerust hart de weg op te gaan. Van nood- tot pechhulpoproepen tot altijd actuele voertuiginformatie.

Dynamisch design

Net als de andere Astra's van de nieuwste generatie, siert de Vizor de neus van de Sports Tourer. Zelfverzekerd, dynamisch, gedurfd en puur. Deze elektrische variant heeft een nog sportiever ontworpen voorbumper en is naar smaak te personaliseren.

Niet zomaar een auto

De nieuwe Opel Astra Electric Sports Tourer is op alle vlakken niet zomaar een auto. De strakke oppervlakken, vrij van overbodige elementen, en de grille die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt, maken dat-ie dynamischer oogt dan ooit.

Druk je eigen stempel

Vanbinnen is alles naar eigen smaak in te richten, maar vlak het exterieur niet uit. De 'standaard' velgen (lichtmetalen wielen in diamond-cut of helemaal zwart afgewerkt) liever anders? Of een panoramisch zonnedak? Een opvallende lak? Wat jij wil!

Sublieme soepelheid

Alles aan deze elektrische Astra is soepel. Het rijden, het instappen dankzij Keyless Entry & Start, waarmee je zonder je sleutel ook maar uit je zak te pakken instapt en met één druk op de knop wegrijdt en de slimme systemen die je helpen veilig van A naar B te rijden.

Blijf op de hoogte van de updates over de Opel Astra Electric Sports Tourer en maak als eerste een proefrit!

In het najaar van 2023 is de Opel Astra Electric Sports Tourer te bestellen. Tegen die tijd staat deze bijzondere bolide voor je klaar om meegenomen te worden voor een proefrit. Onze specialisten staan er in de showroom naast, om je te voorzien van de antwoorden op al je vragen en de mogelijkheden met je te bespreken. De deuren staan wagenwijd voor je open!

Proefrit aanvragen
Blijf op de hoogte van de updates over de Opel Astra Electric Sports Tourer en maak als eerste een proefrit!

Ervaar de Astra Electric Sports Tourer

Op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de updates.