bekijk alle modellen  
 sluit modellen

De Mercedes-benz Vito

Ervaar de Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito

Krachtige verschijning: Mercedes-Benz introduceert exclusieve Vito POWER Edition Wij zetten de marktintroductie van de nieuwste Vito aan met een exclusieve limited edition. Deze Vito POWER Edition onderscheidt zich door vele stijlvolle en sportieve accenten én een klantvoordeel van ruim € 2.700,-. Exclusiviteit is bovendien gewaarborgd: de productie van de Vito POWER Edition is beperkt tot slecht 30 exemplaren. De Vito POWER Edition is gebaseerd op de Vito 119 CDI of Vito 124 CDI, die garandeert dat deze limited edition niet alleen krachtig is in looks, maar ook in prestaties. Met maximaal 174 kW/237 pk en een koppel van liefst 500 Newtonmeter onderschrijft de 2,0-liter turbodiesel - standaard gekoppeld aan de soepele 9G-TRONIC-automaat - de sportieve uiterlijke aspiraties van de Vito POWER Edition.

Offerte aanvraag
De Mercedes-Benz Vito

Professioneel bagagetransport met een ster.

De Vito Gesloten bestelwagen kan u volledig ondersteunen: Er is ruimte voor maar liefst 6,6 m³ bagage. De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bij. Zoals u van een Mercedes-Benz kunt verwachten, is de veiligheidsuitrusting met technisch uitgekiende assistentiesystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens helemaal actueel zijn de drie optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO waarmee u de digitale wereld in uw Vito haalt.

Staat dag en nacht voor u klaar.

Neemt veel last van uw schouders.

Op- en ombouwoplossingen op maat.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito Gesloten bestelwagen brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee passagiers. Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden. De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor de beste connecties en voor goed entertainment. De Audio 40 of Becker® MAP PILOT2 kunnen u met de navigatiefunctie sneller naar uw bestemming brengen. Wanneer u de Vito Gesloten bestelwagen nog verder wilt verfraaien, kunt u het optionele chroompakket Interieur bestellen. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Gesloten bestelwagen uitgerust met vele handige opbergvakken.

Genieten van uw werk.

Veilig aankomen. Met geavanceerde veiligheidssystemen.

Achterdeuren, dubbel, opening tot aan zijstructuur.

Ervaar de Mercedes-Benz Vito

In de showroom bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

Auto op maat
109 CDI Lang
2015 / Diesel / 27.639 km
€ 22.945