bekijk alle modellen  
 sluit modellen

De V-Klasse.

Make your move.

Mercedes-Benz V-Klasse

Een nieuwe klasse onder de Vans.
&nbsp:
De V-Klasse imponeert op het eerste gezicht, en ook na vele duizenden kilometers. Gezinnen, zakenlieden en vrijetijdsavonturiers maar ook shuttle-passagiers. Bijvoorbeeld door het krachtige exterieur, dat met het nightpakket nog nadrukkelijker tot uiting komt. Het ergonomische, variabele interieurconcept, intelligente assistentie- en veiligheidssystemen alsmede het nieuwe multimediasysteem MBUX voldoen aan de strengste eisen. Net als de aandrijving van de V-klasse: Door de effici&euml:nte, krachtige motoren en de automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit een belevenis.
738 kgLaadvermogen
3.100 kgMaximum toegestane massa
610 lKofferbakruimte maximaal
2.000 kgAanhanger geremd
specificaties op basis van:
MERCEDES V-KLASSE 250D 140KW KORT EDITION 9G-TRONIC AUT
Mercedes-Benz V-Klasse

Expressieve look.

Vooral de dynamische radiatorbekleding en de karakteristieke voorbumper alsmede de hoogwaardig vormgegeven koplampen dragen bij aan de nieuw vormgegeven, krachtig ogende voorzijde.

Energiek profiel.

De naar achteren oplopende belijning van de flanken, de grote, karakteristieke wielkasten en aantrekkelijke lichtmetalen velgen tot 48,3 cm (19 inch) geven de V-Klasse een sportief zijaanzicht.

Praktisch en fraai.

De achterzijde wordt gekenmerkt door de grote achterklep en de aantrekkelijk vormgegeven achterlichten in personenwagendesign.

Ruimte voor genieters.

In het hoogwaardige interieur van de V-Klasse voelt u zich direct thuis. Neem plaats in een exclusieve cockpit die met eersteklas materialen is afgewerkt.

Comfortzone.

Dankzij de ergonomisch gewelfde en goed beklede stoelen blijft u het liefst nog even in de V-Klasse zitten. Zelfs als het buiten warm of koud is, blijft het zitcomfort met de opties stoelverwarming en stoelklimaatregeling aangenaam. En omdat iedereen anders comfortabel zit, kunt u de stoelen individueel aan uw wensen aanpassen. Als optie werkt dit systeem ook elektrisch en met de optionele geheugenfunctie kunt u uw geconfigureerde voorkeursinstellingen met een druk op de knop weer opvragen.

Uw passagiers op de eerste rij zitplaatsen achterin kunnen van een echt comforthoogstandje genieten: De beide als optie leverbare luxestoelen verwennen met massage-, stoelklimaatregelings- en slaapfunctie.

Comfort voor maximaal acht personen.

Een, twee of drie &ndash: bepaal geheel zelf hoeveel stoelen u in de beide rijen zitplaatsen wilt hebben. Standaard zijn achterin vier comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd. Op aanvraag kunnen al in de compacte carrosserielengte twee driepersoonsbanken worden ingebouwd, wat van de V-Klasse een achtzitter maakt. Dankzij het stoelrailsysteem met snelvergrendeling kunt u de banken en stoelen in de lengte verschuiven, in de vis-&agrave:-vis-stand zetten of geheel uitbouwen. En voor zeer speciale comfortwensen is de driepersoonsbank als optie leverbaar als comfortbed en de unieke luxestoelen met massage- en stoelklimaatregelings- en slaapfunctie.

Aangename ambiance.

U zult het zien en merken: Het moderne en royaal vormgegeven interieur is op het gebied van ergonomie en uitstraling toonaangevend in het Van-segment. Het design en de materiaalkeuze zijn uiterst hoogwaardig. Dit blijkt onder meer uit het mediadisplay met hoogwaardig glazen oppervlak, uit het aantrekkelijke design van de luchtuitstroomopeningen of uit het ruim bemeten sierdeel met de moderne look.

Ervaar de V-Klasse.

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

Auto op maat
220d Lang DC
2018 / Diesel / 127.372 km
€ 39.945