bekijk alle modellen  
 sluit modellen

De eVito.

De eerste elektrische bestelwagen in zijn klasse.

Mercedes-Benz eVito

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit.
En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk).

De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 136 – 149 km., De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 41 kWh en kan bij een laadvermogen van 7,2 kW in ca. 6 uur tijd  van 0 tot 100% worden opgeladen.

De eVito Gesloten Bestelwagen kan besteld worden in de lengtes “lang” en “extralang”. Met zijn laadruimte van 6,0 m³ resp. 6,6 m³ hebt u dankzij de elektrische aandrijving geen enkele beperking. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 1.016 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 991 kg.

Offerte aanvraag
150 kmActieradius
41 kWhAccucapaciteit
7,2 kWLaadcapaciteit
6u0 - 100%
specificaties op basis van:
MERCEDES EVITO 941KWH 7,2KW
Mercedes-Benz eVito

Zwaargewicht in laadruimvolume

De eVito Gesloten bestelwagen is in het geheel niet kieskeurig als het op vervoer van ladingen aankomt. Deze professional neemt graag zware taken op zich en vormt tegelijkertijd het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. De Vito blinkt uit in laadvolume. Ondanks de royale ruimte binnen ligt de voertuighoogte onder 2 meter, waarmee de eVito probleemloos de meeste garages, ondergrondse parkeergarages en wasstraten in kan rijden.

Staat dag en nacht voor u klaar

De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen wanneer uw voertuig vooral in de stad onderweg is en gebruikt wordt voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius. Reserveer direct een proefrit en ervaar het zelf.

Ervaar de eVito.

In de showroom bij Louwman

Onze modellen