bekijk alle modellen  
 sluit modellen

De Mercedes-benz eCitan.

Het nieuwe lid van de eVans-familie

De Mercedes-Benz eCitan

De Mercedes-Benz eCitan, de volledig elektrische modelvariant van de Citan, zal in de tweede helft van 2022 op de markt komen. Hiermee wordt de elektrische bestelwagenfamilie nog verder uitgebreid. Na de eVito Gesloten Bestelwagen, eSprinter Gesloten Bestelwagen en de EQV komt nu ook de Citan in een 100% elektrische uitvoering beschikbaar. De eCitan heeft voorwielaandrijving en wordt leverbaar als gesloten bestelwagen. Deze compacte maar ruime elektrische bedrijfswagen is perfect voor ritten in en rondom de binnenstad.

Wilt  u op de hoogte blijven? Laat het ons weten via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte
285 kmActieradius [1]
40 min.Laadtijd 10 tot 80 procent (DC)
tot 1.450 kgTrekkracht
1 De technische gegevens van de eCitan in deze publicatie zijn voorlopige waarden en werden intern door het bedrijf bepaald volgens de WLTP-certificeringsmethoden. Er zijn momenteel geen bevestigde waarden van TÜV, noch is er een EG-typegoedkeuring of een certificaat van overeenstemming met officiële waarden. Afwijkingen tussen deze gegevens en de officiële waarden zijn mogelijk.
De Mercedes-Benz eCitan

Subsidie bij aanschaf van een nieuwe eCitan bedrijfswagen?

De Nederlandse overheid moedigt elektrisch rijden aan. Daarom zijn er voor ondernemers verschillende subsidies en fiscale regelingen beschikbaar op een elektrische bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan de subsidies SEBA, KIA en MIA. Zo ontvangt u in 2022 met de SEBA subsidieregeling tot 5.000 euro subsidie op uw elektrische bestelwagen.
Subsidie bij aanschaf van een nieuwe eCitan bedrijfswagen?

De Mercedes-Benz eCitan

Medio dit jaar bij ons in de showroom.