bekijk alle modellen  
 sluit modellen

De Mercedes-benz Citan

Ervaar de Mercedes-Benz Citan

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Comfort
  • Flexibiliteit
  • Aanbod

De Mercedes-Benz Citan

Met de Citan bieden wij u een stadsbestelwagen met compacte afmetingen en veel laadruimte, die perfect is afgestemd op de veelzijdige uitdagingen in de stad. Qua efficiëntie is de Citan in alle opzichten winstgevend: de efficiënte motoren met BlueEFFICIENCY-1 en SCR-technologie en de gunstige verbruikswaarden ontzien uw budget, net als de hoge beschikbaarheid met lange onderhoudsintervallen2 en aantrekkelijke voorwaarden en services3. En om ervoor te zorgen dat u veilig aankomt, hebben we de Citan ADAPTIVE ESP® met waardevolle aanvullende functies meegegeven, evenals schijfremmen die van aanpakken weten.

Offerte aanvraag
De Mercedes-Benz Citan

Comfort

De Citan verenigt het nuttige met het aangename: functionaliteit en comfort van het vriendelijke interieur overtuigen, van de aangenaam hoge zitpositie tijdens het rijden tot de lage deurflanken en laaddrempels die het beladen vergemakkelijken. De bedieningselementen zijn overzichtelijk aangebracht en het combi-instrument is eenvoudig af te lezen. Voor een optimale zitpositie kunnen de comfortabele bestuurdersstoel en het stuurwiel met hoogteverstelling handmatig worden ingesteld. Bovendien leveren ook de praktische opbergvakken alsmede het verwarmings- en ventilatiesysteem een bijdrage aan het rondom aangename werkklimaat.

Wendbaar, comfortabel en spaarzaam rijden.

Wendbaar en veilig rijden, ook bij volle belading.

Grote, goed bruikbare laadruimte.

Klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Klaar om elke uitdaging aan te gaan. De Citan verricht zijn taken met een verbluffende flexibiliteit. Weliswaar kan hij uw werk niet overnemen, maar – afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent – wel duidelijk verlichten. Het slimme ontwerp van zijn laadruimte en de lage laaddrempels zult u niet meer willen missen. Want tot zijn sterke punten behoort naast het eenvoudig laden en lossen ook het flexibele gebruik van zijn grote transportcapaciteit: één of twee schuifdeuren en dubbele achterdeuren met een openingshoek tot 180° creëren een uitstekende toegang. 1 Het BlueEFFICIENCY-pakket behoort tot de standaarduitrusting voor alle motor- en lengtevarianten. 2 Niet leverbaar voor modellen met een verhoogd laadvermogen. 3 Tot maximaal 30 jaar op voorwaarde dat al het onderhoud en de periodieke servicebeurten door een Mercedes-Benz werkplaats worden uitgevoerd. 4 Geldt voor modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. 5 Voor de bijrijder alleen leverbaar in combinatie met thoraxbags voor de bestuurder en bijrijder.

MBUX-multimediasysteem 7

ATTENTION ASSIST

Ook als het om veiligheid gaat een prof.

Ervaar de Mercedes-Benz Citan

In de showroom bij Louwman.