Mazda MX-5 RF

Puur op gevoel

De meest iconische Roadster

De Mazda MX-5 RF is een oude bekende. Ruim 30 jaar geleden werd de eerste versie van deze iconische sportauto uitgebracht. Na al die jaren is de sportieve Mazda alleen maar verder verbeterd. De ultieme Roadster heeft SKYACTIVE motoren. Er is ook gezorgd voor een optimale zitpositie, waardoor u zich een ware F1-racer zult wanen. De slimme grammenstrategie van de Mazda sportauto zorgt ervoor dat de auto een echt lichtgewicht is, wat voor extra comfort en ultiem rijplezier zorgt. Hierdoor ontstaat de perfecte connectie tussen bestuurder en auto, ook wel het Japanse Jinba Ittai genoemd. Gevoel, dat is het magische woord bij deze auto.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
132 PKVermogen
6.3 l/100kmVerbruik
142 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties op basis van Mazda MX-5 SKYACTIV-G 132 handgeschakeld.
De meest iconische Roadster

Vernieuwd interieur

Naast het prachtige exterieur van deze Mazda sportauto is ook het interieur voorzien van de laatste technologieën. Een voorbeeld hiervan is het Bose-premium audiosysteem, met o.a. 9 speakers voor de beste geluidservaring in de luxury uitvoering van de Mazda MX-5 RF. Verder is hier het belang van comfort zichtbaar, doordat alle opties overzichtelijk en binnen handbereik gehouden zijn. Een must om lange trips veilig en aangenaam te houden.

Stuurwielbediening

Met stuurwielbediening kunt u een groot deel van de multimedia opties regelen, maar ook praktische acties uitvoeren als cruise control. Dit alles kan dus geregeld worden zonder uw blik op de weg te verliezen.

Het ultieme rijplezier

In de sportieve uitvoering van de Mazda MX-5 RF treft u een lederen stuurwiel, ver­snel­lings­pook­knop en hand­rem­greep af­ge­werkt met zil­ver­kleu­rig of rood stik­sel voor het ultieme gevoel van luxe en sportiviteit.

Van alle gemakken voorzien

De Mazda MX-5 RF is van alle gemakken voorzien. Dit is onder andere dankzij het verstelbare stuur en het vernieuwde start stop systeem, wat al bij de standaarduitrusting van de sportieve Mazda inbegrepen is.

De Mazda MX-5 RF – elegantie ten top

Uiteraard kan het dak van de Mazda sportauto gemakkelijk open of dicht. Dankzij de aerodynamische vormen blijft de Mazda MX-5 RF bijna geruisloos van binnen. De 50:50 balans in de auto zorgt voor het perfecte comfort. De vanafprijs voor het rijden van deze Mazda sportauto is al €38.490. Bovendien kunt u deze auto in private lease nemen vanaf €530 per maand.

Kodo Design

Strak en elegant is het Kodo Design van de Mazda MX-5 RF. Hierbij is het exterieur duidelijk geïnspireerd op natuurlijke elementen. Vloeiende bewegingen als een rustig stromende beek, maar ook de kracht van wind. "Soul of Motion" zoals Mazda dit zo mooi heeft verwoord. Typerend voor Mazda is dat u de auto van alle kanten kunt herkennen als familielid van het merk.

Prachtige uitstraling met het aeropakket

Het aeropakket maakt de sportieve uitstraling helemaal af met zijskirts, skirt achterbumper, wind deflector, achterspoiler en voorspoiler. Dit pakket is beschikbaar voor elke versie van deze Mazda sportauto.

Geweldige stads- en lange ritten auto

De afmetingen van de Mazda MX-5 RF zorgen ervoor dat hij wendbaar is en goed op de weg ligt. Een perfecte city auto en nog beter voor de ritten er buiten.

Test zelf en maak een proefrit

Bij Mazda draait alles om gevoel en ervaring. Iets wat niemand u beter uit kan leggen dan u zelf. Maak snel een proefrit bij één van de Louwman Mazda dealers, om het gemak en genot te ervaren van de Mazda MX-5 RF.

Bij Louwman kunt u terecht voor meerdere occasions en modellen. Maak dus snel een afspraak bij een Louwman Mazda dealer bij u in de buurt om te kijken welke occasion het beste bij u past.

Vind uw vestiging
Test zelf en maak een proefrit

Ervaar de Mazda MX-5

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

2.0 SkyActiv-G 184 100th Anniversary edition Limited
2021 / Benzine / 50.213 km
€ 31.445
1.5 SkyActiv-G 132 Luxury
2023 / Benzine / 1.000 km
€ 36.445
RF 2.0 SkyActiv-G 160 GT-M
2017 / Benzine / 32.040 km
€ 25.950
1.8 Touring
2007 / Benzine / 63.886 km
€ 11.885
1.5 SkyActiv-G 132 Kazari
2023 / Benzine / 12 km
€ 40.945
RF 1.5 SkyActiv-G 132 GT-M
2019 / Benzine / 58.440 km
€ 25.950
1.5 SkyActiv-G 132 Luxury Limited
2023 / Benzine / 9.794 km
€ 35.745