Mazda MX-30

Bewust elektrisch en hybride rijden

Bewust elektrisch rijden

Het nieuwe autorijden komt met de Mazda MX-30 volledig tot zijn recht. Deze crossover is leverbaar als 100% elektrische of Plug-in hybride auto. Dat geeft u niet alleen het ultieme gevoel van vrijheid als u de auto voor privé ritten gebruikt, maar u weet ook dat u milieubewust autorijdt. 


100% elektrische crossover

De Mazda MX-30 rijdt bijzonder comfortabel door de hoge zit en is het een ruimtelijke auto. Dat maakt dit gestroomlijnde voertuig de ideale auto voor zowel gezinsuitjes, als het rijden van zakelijke kilometers. Want voor zakelijk gebruik is de Mazda MX-30 ook nog extra aantrekkelijk door de fiscale mogelijkheden. Met de 3-fase lader verbetert u de oplaadtijd: u laadt tot drie keer sneller.

Lees hier alles over de subsidie voor elektrische auto's in 2023.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag

145 PKVermogen
200 kmActieradius gecombineerd
35,5 kWhBatterijcapaciteit
Bewust elektrisch rijden

Ook leverbaar als R-EV Plug-in Hybride 

De Mazda MX-30 R-EV is een plug-in hybride waarbij de focus ligt om zo veel mogelijk elektrisch kunnen rijden. Dit in combinatie met een unieke wankel- ofwel rotatiemotor. Deze drijft niet de wielen aan, maar fungeert als generator waardoor u altijd elektrisch rijdt en u een actieradius bereikt van 600 km. De MX-30 R-EV is binnenkort leverbaar bij Louwman Mazda. 

Blijf op de hoogte
170 PKVermogen
600 kmActieradius gecombineerd
85 kmActieradius volledig elektrisch (WLTP)
Ook leverbaar als R-EV Plug-in Hybride 

Duurzaam interieur

Bij het ontwerp van de Mazda MX-30 is niet alleen rekening gehouden met milieuvriendelijk rijden in de vorm van elektriciteit in plaats van brandstof. Ook in het interieur treft u duurzame materialen aan. Zo is er gewerkt met petflessen en is de middenconsole gemaakt van kurk. De Mazda MX-30 is dus zowel extern als intern goed voor het milieu.

Electric G-Vectoring Control

Om de Mazda MX-30 het beste te geven dat denkbaar is bij een elektromotor, is het unieke G-Vectoring Control verder ontwikkeld tot e-GVC. Hierdoor is de actieradius optimaal voor alle woon- en werkverkeer. Ook tijdens het autorijden zelf blijft de auto stabiel. Het sturen en remmen verloopt in vloeiende bewegingen.

De optimale rij-ervaring

In de Mazda MX-30 staat u als bestuurder centraal. Dat komt ook tot uiting op het gebied van infotainment. Het dashboard is overzichtelijk, maar het ontbreekt tegelijk aan niets. Zo heeft ook de Mazda MX-30 het unieke Mazda audiosysteem met acht speakers. Beleef tijdens uw autorit de muziek alsof u in een concertzaal zit.

Een ruime crossover

De standaard versie van de Mazda MX-30 heeft eigenlijk alles wat u van een elektrische auto mag verwachten. Een mooi en imposant design met strakke lijnen, zonder intimiderend over te komen. Door de hoge instap is het extra gemakkelijk om in de auto plaats te nemen. Tel daar de mooie lakkleur bij op en het plaatje van de ideale elektrische crossover is compleet.

Veilig en stijlvol ineen

De Mazda MX-30 is standaard uitgerust met accessoires die niet alleen voor veiligheid zorgen, maar ook bijdragen aan uw rijplezier. De achteruitrijcamera vergroot uw zicht op alles wat zich achter de auto bevindt. In de standaarduitvoering zijn ook de 18-inch lichtmetalen velgen in Silver inbegrepen, voor een extra sportieve uitstraling.

Geen tankdop maar een oplaadsysteem

Een tankdop zult u bij de Mazda MX-30 niet aantreffen. In plaats daarvan laadt u de auto met elektriciteit om kilometers te kunnen maken. Met de MyMazda-app is dit op een hele eenvoudige manier geregeld. U bent daarmee op de hoogte van het oplaadpercentage en u kunt ook de route bepalen om naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt te rijden. De oplaadaansluiting op de auto is eenvoudig in gebruik.

Freestyle achterdeuren

Het speciale ontwerp van de Mazda MX-30 wordt niet alleen benadrukt door de hoogwaardige lak van de auto. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals Machine Gray Metallic of Titanium Flash Mica. Het bijzondere zit ook in de freestyle deuren. Dat betekent dat de achterdeuren in tegenovergestelde richting opengaan dan gebruikelijk.

Nu met € 2.950 Mazda subsidie

Bij aanschaf van de 100% elektrische crossover komt u in aanmerking voor € 2.950 subsidie en € 2.950 Mazda subsidie. Ga bij één van onze vestigingen langs voor het maken van een proefrit. Of maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden voor zakelijk of privé autorijden in een elektrische auto te bespreken.

Vind uw vestiging
Nu met € 2.950 Mazda subsidie

Ervaar de Mazda MX-30

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

e-SkyActiv EV 145 Exclusive-line
2023 / Electra / 1.149 km
€ 31.950
e-SkyActiv EV 145 Prime-Line
2023 / Electra / 1.500 km
€ 28.745
e-SkyActiv EV 145 Prime-line 36 kWh
2024 / Electra / 1.000 km
€ 35.445
e-SkyActiv 145 Comfort 36 kWh
2022 / Electra / 16.448 km
€ 23.445
e-SkyActiv R-EV 170 Advantage
2023 / Hybride / 3.800 km
€ 36.445
e-SkyActiv EV 145 Makoto
2023 / Electra / 3.105 km
€ 27.795