Mazda fabrieksgarantie.

HomeMerkenMazdaFabrieksgarantie Mazda

6 jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van jouw nieuwe Mazda

Bij de aanschaf van een nieuwe Mazda wil je exact weten waar je aan toe bent. Bij Louwman begrijpen wij dit maar al te goed. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent fabrieksgarantie van je Mazda. Zo ben je er zeker van dat je altijd op je Mazda en op Louwman kunt vertrouwen. De Mazda fabrieksgarantie is er voor jou. Wil je meer weten of heb je vragen? Vraag het één van onze specialisten.

Vind jouw nieuwe Mazda

De voordelen van de Mazda fabrieksgarantie op een rij

  • De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 kilometer. Deze garantie is van toepassing op alle Mazda’s met een eerste inschrijving in Nederland en een eerste tenaamstelling in Nederland vanaf 1 januari 2023. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar bij verkoop van je Mazda.
  • Twaalf maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen, mits gemonteerd buiten de standaard garantieperiode, en accessoires.
  • Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-dealer indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
  • Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit. 
  • Gratis Mazda Euro Service. Deze service biedt je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Of het nu om mechanische of elektrische problemen gaat of om een aanrijding. 
Meer informatie over de Mazda fabrieksgarantie vind je in het garantieboekje dat je bij aankoop van je Mazda hebt gekregen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten bij één van de vestigingen.

Vind jouw nieuwe Mazda