Mazda CX-80

Maak kennis met de ruimste Mazda SUV

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Exterieur
  • Interieur
  • Prijslijst

Mazda CX-80

Stap in de wereld van verfijnde rijervaringen met de Mazda CX-80 PHEV, het nieuwste meesterwerk van Mazda's Large Product Group. Als een mid-size crossover SUV belichaamt de CX-80 de kernwaarden van Mazda's human-centric filosofie, waarbij rijplezier, veiligheid en milieubewustzijn samenkomen in een elegant en krachtig ontwerp.


Offerte aanvraag

 

327 PKVermogen
2.500 kgTrekgewicht
60 kmActieradius volledig elektrisch
Mazda CX-80

Interieur

Betreed het interieur van de Mazda CX-80 en laat je omarmen door een oase van ruimte en comfort. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van elegantie en luxe te bieden, terwijl de functionaliteit behouden blijft. Of je nu kiest voor de configuratie met captain seats of de flexibele bench seat, de CX-80 biedt een uitzonderlijke mate van comfort voor alle passagiers, zodat iedereen kan genieten van elke rit.

Ruimtelijk Ontwerp

Het interieur van de Mazda CX-80 is ontworpen met oog voor ruimte en comfort. Geniet van de vrijheid van beweging en de luxueuze afwerking die een gevoel van thuis bieden, waar je ook naartoe gaat.

Flexibele Configuratie

Met verschillende configuratieopties voor de tweede rij stoelen, zoals captain seats of een bench seat, biedt de CX-80 flexibiliteit om aan de behoeften van jouw avonturen te voldoen, of het nu gaat om lange reizen met familie of spontane uitjes met vrienden.

Geavanceerde Technologie

Stap in een wereld van geavanceerde technologie met het interieur van de Mazda CX-80. Van intuïtieve infotainmentsystemen tot geavanceerde veiligheidsfuncties, elk aspect van het interieur is ontworpen om jouw rijervaring te verbeteren en te verrijken.

Exterieur

Het exterieur van de Mazda CX-80 straalt een tijdloze elegantie uit, gecombineerd met de robuuste uitstraling die typerend is voor een SUV. Met het ontwerpconcept van "Graceful Toughness" belichaamt de CX-80 een harmonie tussen stijl en kracht, waardoor hij een indrukwekkende aanwezigheid op de weg heeft.

Tijdloos Design

Het exterieur van de Mazda CX-80 straalt tijdloze elegantie uit, met vloeiende lijnen en een gestroomlijnde vorm die de aandacht trekt waar je ook gaat. Met zijn verfijnde ontwerp is de CX-80 een statement van stijl en klasse.

Robuuste Prestaties

Onder zijn elegante buitenkant schuilt een krachtige machine, klaar om elk avontuur aan te gaan. Met zijn robuuste prestaties en geavanceerde technologieën biedt de CX-80 een rijervaring die zowel opwindend als vertrouwd aanvoelt.

Functionele Veelzijdigheid

Of je nu de stad doorkruist of het ruige terrein verkent, de Mazda CX-80 staat altijd klaar voor de uitdaging. Met zijn functionele veelzijdigheid en ruime interieur biedt de CX-80 de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties, waar je avontuur ook naartoe leidt.

Ervaar de Mazda CX-80

Bij Louwman.