Mazda CX-30

De sportieve crossover

Stijlvolle crossover

De Mazda CX-30 heeft alles wat u van een auto verwacht. Stijlvol aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. De lijnen die zo herkenbaar zijn bij Mazda door het Japanse Kodo-design vindt u ook bij deze auto terug. De kenmerkende hoge zit bij dit model geeft comfort bij het autorijden en natuurlijk ook bij het instappen.

De ultieme rijervaring wordt benadrukt doordat u onder het rijden stilte ervaart. Geen afleidingen van geluiden van buitenaf, waardoor u zich volledig kunt concentreren op de rit en dus ontspannen op uw bestemming aankomt.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
186 PKVermogen
5.7 l/100kmVerbruik
128 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties op basis van Mazda CX-30 E-SKYACTIV X 186 handgeschakeld.
Stijlvolle crossover

Een verfijnd interieur

Autorijden is niet alleen de ervaring van een goede wegligging of de kracht van een motor. Een rustig interieur draagt ook bij aan ultiem rijgenot. De Mazda CX-30 voldoet op alle punten aan de wensen die u kunt hebben. De bediening van het dashboard is overzichtelijk. Daarnaast zit u door de hoge zit comfortabel in de stoelen, zowel tijdens korte als lange ritten.

De bestuurder staat centraal

Bij het ontwerp van de Mazda CX-30 is alle moeite gedaan om u als bestuurder centraal te stellen. Niet alleen als het gaat om het uiterlijk van de auto, maar zeker als het gaat om veiligheid. Daarom mag u zich ook letterlijk als het middelpunt beschouwen. In de Mazda CX-30 is het dashboard volledig op u als bestuurder gericht. Daardoor is alles feilloos te vinden en wordt u niet afgeleid tijdens het rijden.

Comfortabel zitten

Niet alleen de hoge instap maakt dat u uitgerust en ontspannen na een langere rit weer uitstapt. De stoelen zitten comfortabel en de afwerking is van hoge kwaliteit. Mocht u voorkeur geven aan een wit kunstleren bekleding of een interieur bekleding van zwart leer, dan zijn deze als optie leverbaar.

Geluid op de juiste momenten

Eén van de kenmerken van de Mazda CX-30 is dat u geen hinderlijke geluiden van buiten de auto zult horen onderweg. Maar als u liefhebber van muziek bent, dan geniet u wel van een goede akoestiek. In combinatie met de Bose® speakers heeft u de beste luisterervaring onderweg.

Een actieve auto

Het uiterlijk van de Mazda CX-30 maakt dat het lijkt alsof de auto altijd in beweging is. Klaar om op weg te gaan. Dat wordt nog eens benadrukt door de kleuren van de auto, zoals de hoogwaardige lakkleuren Jet Black Mica of Sonic Silver Metallic. De combinatie van deze kleuren en de belijning geeft de auto van de voorbumper tot de achterlichten een stijlvol aanzicht.

Verschillende uitvoeringen

De Mazda CX-30 heeft standaard een uitgebreide uitrusting, waardoor de rijervaring eigenlijk al compleet is. Niet alleen op het gebied van accessoires, maar ook voor veiligheid. Niet voor niets heeft de auto de hoogste veiligheidsscore Euro NCAP toegekend gekregen. Maar als u op zoek bent naar net iets meer, dan kiest u voor een Comfort-, Sportive- of Luxury uitvoering.

Een uniforme uitstraling

Het uiterlijk van de Mazda CX-30 wordt gekenmerkt door eenheid in het ontwerp. De LED-koplampen die wat lager zijn geplaatst benadrukken extra de krachtige grille. Daarnaast loopt de vleugelvorm helemaal door tot onder de koplampen. De standaard omlijsting van de grille in chroom en zwart zorgt ook voor die typische Mazda uitstraling.

Veilig onderweg

De Mazda CX-30 is standaard uitgerust met Mazda Radar Cruise Control. Deze radar zit mooi verwerkt in het logo van de auto, zodat het niet opvalt. Maar de werking is er niet minder om. De snelheid en de afstand van de medeweggebruikers wordt hiermee automatisch geregistreerd zodat uw snelheid onderweg hierop aangepast wordt.

Kies de Mazda CX-30 die bij u past

Bent u op zoek naar een unieke crossover of wilt u een keer een proefrit maken? Neem dan contact op met een van de Louwman Mazda dealers voor een persoonlijk advies. Liever een tweedehands model? Bij Louwman hebben we ook een breed aanbod Mazda CX-30 occasions.

Vind uw vestiging
Kies de Mazda CX-30 die bij u past

Ervaar de Mazda CX-30

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury
2021 / Benzine / 23.379 km
€ 32.945
2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Homura
2023 / Benzine / 19.965 km
€ 35.945
2.0 SkyActiv-X Luxury
2020 / Benzine / 23.166 km
€ 28.745
2.0 SkyActiv-G 122 Comfort Plus Limited
2021 / Benzine / 43.866 km
€ 24.945
2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid Comfort
2019 / Benzine / 32.268 km
€ 25.925
2.0 SkyActiv-X 4WD Luxury automaat Limited
2020 / Hybride / 31.464 km
€ 29.350