Mazda Crossover Festival

HomeMerkenMazda Crossover Festival

Deze maand tot € 6.700 instapvoordeel

Ontdek onze line-up van geëlektrificeerde crossovers en laat je de hele maand juli inspireren tijdens het Mazda Crossover Festival.
Stap in en ervaar hoe het is om (deels) elektrisch te rijden. Kies voor een geëlektrificeerde Mazda Crossover en ervaar de sensatie van duurzamere rijden zonder in te leveren op prestaties of klasse.

  Plan showroom bezoek
Mazda CX-5 M Hybrid

Mazda CX-5 M Hybrid

Ontdek de stijlvolle, ruime en dynamische Mazda CX-5 M Hybrid. Schitterend van top tot teen, met voldoende ruimte voor het hele gezin en met geweldige rijeigenschappen. Geniet van de onmisbare trekkracht van minimaal 1.800kg. Tevens zorgt de intelligente mild hybrid technologie voor zowel krachtige prestaties als maximale efficiëntie.

Stap deze maand over op de krachtige en rijk uitgeruste Mazda CX-5 M Hybrid en ontvang tot € 4.150 instapvoordeel tijdens het Mazda Crossover Festival.

Offerte aanvraag  Proefrit aanvragen

Mazda CX-30 M Hybrid

De Mazda CX-30 M Hybrid combineert een laag verbruik met sublieme rijprestaties dankzij intelligente mild hybrid technologie. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten ervaren.

Stap deze maand over op de veilige en stijlvolle Mazda CX-30 M Hybrid en ontvang tot € 3.800 instapvoordeel tijdens het Mazda Crossover Festival.

Offerte aanvraag  Proefrit aanvragen
Mazda MX-30

Mazda MX-30

Kies je voor de vernieuwde volledig elektrische Mazda MX-30, dan maak je een bewuste keuze voor elektrisch. Het is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij bijzonder ruim.

Stap deze maand over op de Mazda MX-30, ontvang tot € 6.500 instapvoordeel tijdens het Mazda Crossover festival.

Offerte aanvraag  Proefrit aanvragen

Mazda CX-60 Plug-in Hybrid

Ontdek de Mazda CX-60, de eerste Plug-in Hybride van Mazda. Een combinatie van unieke Japanse schoonheid en een elegant, maar krachtig ontwerp. Alles in deze SUV is om je heen ontworpen, om je het ultieme rijplezier te geven.

Stap deze maand over op de elegante & krachtige Mazda CX-60 Plug-in Hybrid en ontvang tot € 6.700 instapvoordeel tijdens het Mazda Crossover Festival.

Offerte aanvraag  Proefrit aanvragen