Mazda3 Hatchback

Één en al schoonheid

Mazda3

Beleef de ultieme rijervaring in de Mazda3. Deze auto is niet alleen geschikt voor lange ritten op de snelweg, maar kan ook heel goed gebruikt worden voor de kortere ritten tussen wonen en werken.

Bij het ontwerp van de auto is aan alle aspecten veel aandacht besteed, zodat u in een auto rijdt die opvallend is door zijn schoonheid. Ervaar zelf hoe ontwerp, techniek en vakmanschap bijeen zijn gebracht en hebben geleid tot deze unieke auto.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
186 PKVermogen
5.2 l/100kmVerbruik
118 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties op basis van Mazda 3 E-SKYACTIV X 186 handgeschakeld.
Mazda3

Niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen

Het plezier van autorijden wordt niet alleen bepaald door het uiterlijk van de auto. U wilt natuurlijk ook comfortabel en stijlvol rijden. De Mazda3 heeft alles om aan dit rijgenot te voldoen. Het interieur is heel rustig gehouden doordat u alle bedieningsknoppen op de juiste plaatsen onder handbereik heeft. Door de toepassing van verschillende technieken ervaart u nog meer comfort in de Mazda3.

Ontspannen rijden in de juiste autostoel

Zowel de stoel voor de bestuurder als de stoel van de bijrijder zijn in verschillende standen verstelbaar. De bestuurdersstoel is in acht standen eenvoudig met de hand in te stellen. Voor de bijrijdersstoel zijn er zes verschillende standen mogelijk. Ook is het stuurwiel in hoogte en diepte verstelbaar voor een optimale zitpositie.

Een gemakkelijk bedienbaar dashboard

Tijdens het rijden wilt u uw blik niet te veel van de weg afwenden bij het bedienen van de radio of de airconditioning. Daarom zijn alle toepassingen eenvoudig via het paneel op het stuur te bedienen. De airconditioning kunt u handmatig instellen. Er is ook Bluetooth aanwezig voor draadloos contact met uw smartphone.

Een mooi afgewerkt interieur

De luxe uitstraling van de Mazda3 is ook terug te vinden in het interieur. Met een kunstlederen bekleding van dashboardelementen, middenarmsteun en deurpanelen ervaart u de ultieme luxe van een comfortabele auto. De Hatchback heeft daarnaast ook nog een zwarte hemelbekleding.

Een auto met persoonlijkheid

De Mazda3 Hatchback straalt kracht en emotie uit. Dat zorgt voor een auto met een eigen persoonlijkheid. Want deze sportieve uitvoering maakt heel wat emoties los zodra u hem ziet. Het model valt direct op door zijn strakke belijning. Alleen het uiterlijk van deze mooie auto nodigt al uit om in te stappen!

Een uitzonderlijke laktechniek

De Mazda3 is in opvallend mooie kleuren verkrijgbaar. Dankzij de Takumi-Nur laktechniek schittert de auto u al tegemoet. De kleuren zorgen ervoor dat het karakter van de auto extra tot uitdrukking komt. Kies voor de metallic kleuren zoals Machine Gray Metallic of Sonic Silver Metallic.

Verlichting

Voor de verlichting van de Mazda3 is gebruik gemaakt van LED-koplampen met koplampsproeiers. Maar ook aan de achterzijde van de auto is er LED-verlichting. Om overdag goed zichtbaar te zijn, zijn de auto's uitgerust met dagrijverlichting. Zo kunt u op ieder moment van de dag en bij elk weertype goed zichtbaar en veilig de weg op.

Overige uitrusting

Aan het exterieur van de auto vindt u de elektrisch verstelbare buitenspiegels. Deze zijn niet alleen verstelbaar, maar ook inklapbaar zodat u geen ongewenste schade hoeft op te lopen als u de auto parkeert. De buitenspiegels zijn ook verwarmd en het knipperlicht is geïntegreerd. De antenne tot slot, is in de achterruit ingepast.

Ervaar zelf hoe de Mazda3 rijdt

Denkt u dat de Mazda3 de auto is die bij u past? Ervaar nu zelf hoe het is om een nieuwe Mazda3 te rijden. Daarnaast kunt u bij Louwman kiezen voor een Mazda3 occasion. Liever leasen? Private lease is natuurlijk ook mogelijk. Maak een proefritafspraak bij een Louwman Mazda dealer bij u in de buurt.

Vind uw vestiging
Ervaar zelf hoe de Mazda3 rijdt

Ervaar de Mazda 3

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Homura automaat
2023 / Benzine / 61.775 km
€ 28.945
2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid 186 Nagisa
2024 / Hybride / 2.500 km
€ 40.445
2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Exclusive-line
2023 / Hybride / 9.025 km
€ 33.950
2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Homura
2023 / Benzine / 34.275 km
€ 28.450
2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Homura automaat
2023 / Benzine / 23.308 km
€ 30.745
2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 122 Comfort
2023 / Benzine / 26.480 km
€ 29.945
2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid 186 Homura
2023 / Hybride / 3.000 km
€ 33.999
2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Homura
2023 / Benzine / 36.729 km
€ 29.945