Kia XCeed

Doorbreek de conventies

Kia XCeed

De Kia XCeed is een auto die u energie geeft onder het rijden en dat vergroot direct ook uw rijplezier. Dat komt niet alleen door de verrassende styling van de auto, maar ook door het feit dat het een duurzame auto is. Techniek en design komen in dit model uitstekend samen en dat merkt u direct.

Ervaar de stabiele wegligging en ondervind het comfort van het naadloos overschakelen van de benzinemotor naar de emissievrije elektrische power en weer terug. De mild hybrid uitvoering haalt het beste in deze crossover naar boven.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
160 PKVermogen
253 NmKoppel
137 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties op basis van Kia XCeed 1.5 T-GDi MHEV DCT7.
Kia XCeed

Een auto waarin u gezien wilt worden

De krachtige uitstraling van de Kia XCeed is niet alleen te danken aan de mooie belijning. Ook de kleuren dragen bij aan het opvallende uiterlijk. Want u hoeft niet te kiezen voor traditionele kleuren als rood en blauw, hoewel dat natuurlijk ook mogelijk is. Doorbreek de patronen en kies voor uw eigen stijl met Orange Fusion of Copper Stone.
 
 
 

Verlichting als onderdeel van het design

Kenmerkend voor de Kia XCeed zijn de led-koplampen. De Z-vormige koplampen zijn op een prachtige manier in het ontwerp van de auto opgenomen. Deze ledverlichting draagt daardoor niet alleen bij tot een veilige deelname aan het verkeer. Ze geeft ook het sportieve karakter van de auto weer.

Opvallende details

Het diamantpatroon in de grille en de 18” diamond-cut lichtmetalen velgen zijn de toevoegingen aan de Kia XCeed die de auto boeiend maken om naar te kijken en die bijdragen aan de sportieve rijervaring. Voor een extra opvallend detail kiest u optioneel voor hoogglans zwarte buitenspiegels.

Sportief uiterlijk

Met de Kia XCeed heeft u een auto die niet alleen sportief rijdt, hij ziet er ook net zo sportief uit. De dynamische lijnen van de auto worden niet onderbroken door de aanwezigheid van de laadaansluiting. Deze is bij de XCeed PHEV namelijk op subtiele manier verwerkt in de carrosserie.
  • Verlichting
  • Details
  • Sportief uiterlijk

Eenvoudig in gebruik

Een auto moet niet alleen prettig rijden, u wilt zeker ook dat u probleemloos de dingen kunt doen die u wilt doen. Met de Smart Key in uw broekzak kunt u bijvoorbeeld de achterklep openen zonder uw handen te gebruiken. Maar eenvoud betekent ook dat u uitgerust op de plaats van bestemming aankomt en altijd het idee hebt dat u veilig onderweg bent. De Kia XCeed voldoet aan alle voorwaarden.
 
 
 

Geen afleiding onderweg

In de Kia XCeed zit een 12,3” digitaal instrumentenpaneel waar u alle belangrijke informatie over het voertuig kunt aflezen. Het is overzichtelijk en duidelijk, zodat u alles in één oogopslag kunt zien. Dat geeft duidelijkheid onder het rijden, zonder dat u teveel afgeleid wordt.

Handgeschakeld of automaat

U heeft in de Kia XCeed een handgeschakelde 6-versnellingsbak waarmee u soepel kunt schakelen. Maar om uw volledige aandacht bij de weg te houden kunt u ook kiezen voor een automaat in de Kia XCeed. Deze 7-traps DCT Automaat werkt feilloos samen met de aandrijflijn. Daarnaast is het verbruik ook nog eens laag.

Veiligheid staat voorop

In de Kia XCeed is het Advanced Driver Assistance System (ADAS) opgenomen. Met ingebouwde camera's en sensoren wordt de omgeving tijdens het rijden gescand, zodat er direct gereageerd kan worden op eventueel gevaar. Niet alleen als u zelf afwijkt van uw rijbaan, maar ook als de medeweggebruikers te dichtbij komen. Dat geeft een veilig gevoel onderweg.
  • Geen afleiding onderweg
  • Handgeschakeld of automaat
  • Veiligheid

Kom langs voor meer informatie

Heeft u belangstelling voor een Kia XCeed occasion of wil u een proefrit maken? Wij ontvangen u graag in een van onze filialen. Kom langs of maak een afspraak zodat een van onze medewerkers u in een persoonlijk gesprek alles kan vertellen over de mogelijkheden van deze dynamische en verrassende auto.

Vind uw vestiging
Kom langs voor meer informatie

Ervaar de Kia XCeed

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

Verwacht per 11-11-2024
1.0 T-GDi GT-Line Edition
2024 / Benzine / 9.500 km
€ 32.940
1.5 T-GDi GT-Line First Edition
2023 / Benzine / 57.521 km
€ 33.950
1.0 T-GDi 120pk DynamicLine
2023 / Benzine / 17.194 km
€ 28.500