Kia EV6

Inspire your senses

Kia EV6

De Kia EV6 is in één woord samen te vatten: inspirerend. Tel daarbij ook nog de duurzaamheid op en je hebt een beeld van de auto die zowel stijlvol als sportief oogt. Met de Kia EV6 is een ontwerp neergezet dat uitdagend van buiten is en milieubewust van binnen. In het interieur zijn namelijk petflessen verwerkt en de stoelen zijn van vegan kunstleder.

Je rijdt in een auto van hoogwaardige kwaliteit, waarbij aan alle technische details is gedacht. Een rit in de Kia EV6 is inspirerend omdat je niet alleen onder het rijden de soepelheid van de auto ervaart, maar ook intens kunt genieten van de omgeving waarin je rijdt.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
528 kmActieradius
229 PKVermorgen
tot 1600 kgTrekgewicht
Specificaties op basis van Kia EV6 RWD met 77.4kWh accu.

Tijdelijk leverbaar: EV6 Light Edition

Met de Kia EV6 Light Edition wordt elektrisch rijden extra aantrekkelijk voor zowel particulieren als zakelijk rijders. Met een fiscale waarde van € 44.965,- (rijklaarprijs € 45.995,-)en de SEPP-subsidie van €2.950,- komt de goed uitgeruste EV6 met een 58 kWh accu en ultrasnelle laadcapaciteit op een prijs van € 43.045,-. Naast een royale uitrusting en luxe features zoals 12.3” displays, Kia Connect, adaptieve cruise control en meer, heeft deze limited edition EV6 ook een bereik van zo'n 394 kilometer. Als zakelijk rijder geniet je van een bijtelling vanaf €250,- per maand. Het productvoordeel bedraagt €3.000,-.
Tot 394 kmActieradius (WLTP)
€ 2.950,-SEPP subsidie mogelijk
€ 3.000,-Productvoordeel
Tijdelijk leverbaar: EV6 Light Edition

Geïnspireerd op reis

Het bijzondere uiterlijk van de Kia EV6 vraagt er gewoon om dat je een tweede keer kijkt als je de auto ziet. Met een gestroomlijnd design is de auto niet alleen stijlvol, maar heeft hij ook een sportief tintje. De auto leent zich voor jouw woon-werkverkeer, maar nodigt ook uit voor langere ritten op de snelweg.
 
 
 

Opvallende verlichting

De ledverlichting is zowel aan de voor- als aan de achterkant van de Kia EV6 op subtiele manier in de carrosserie verwerkt. Hierdoor vormt het één lijn met het uiterlijk van de auto. Dat geeft de voorzijde een sportieve aanblik, terwijl het aan de achterkant stijlvol overkomt.

Onopvallend oplaadcontact

De aansluiting om de elektrische Kia EV6 op te laden is onopvallend geplaatst onder de verlichting aan de achterkant van de auto. Hierdoor blijft het design een vloeiende lijn houden zonder onderbreking. Je hebt het voordeel van duurzaam rijden, zonder dat het opvalt.

Extra opties

Voor een optimale rijervaring kun je kiezen voor de GT-Line. Met deze uitvoering kies je voor enkele sportieve extra opties. Zoals de 21” GT-wielen inclusief Michelin banden en automatische Flush-portiergrepen.
  • Verlichting
  • Onopvallend oplaadcontact
  • Extra opties

Ervaar het comfort onder het rijden

Behalve je opvallende en inspirerende uiterlijk, heeft de Kia EV6 een interieur waar je niet over uitgepraat zult raken. Dankzij het Electric-Global Modular Platform (E-GMP) heb je extra ruimte in de auto om passagiers en bagage mee te nemen. De uitzonderlijk lange wielbasis van 2,9 meter maakt dit mogelijk.
 
 
 

Techniek voor gemak en veiligheid

Onder het rijden kun je gebruik maken van twee overzichtelijke 12,3" curved displays. Hierop kun je alle informatie aflezen die je onderweg nodig hebt, zoals de laadstatus van de auto en de kilometerstand. Het Augmented Reality Head-Up Display navigeert je eenvoudig naar de plaats van bestemming. Je hebt goed zicht en kunt je volledig concentreren op het autorijden.

Snelheid en gemak

Elektrisch rijden wordt met de Kia EV6 nog aantrekkelijker. Dankzij de 800V-oplaadtechniek kun je de Kia EV6 supersnel opladen. In 4,5 minuten kun je weer 100 km verder rijden. In optimale omstandigheden laad je van 10 tot 80% in ongeveer 18 minuten. De 77,4 kWh-batterij heeft een actieradius tot 528 km (WLTP indicatie). Zelfs met een compactere batterij kun je eenvoudig 400 kilometer aan een stuk rijden.

Ideaal reisgezelschap

De Kia EV6 is niet alleen de ideale auto voor jouw dagelijks gebruik, zoals stadsritten of de afstand tussen jouw woonplaats en werk. Dankzij de trekkracht van de Kia EV6 is het ook de perfecte auto voor een vakantie. Het trekgewicht tot 1600 kg geeft je de kans om extra bagage mee te nemen in een aanhanger of een caravan van gemiddelde grootte.
  • Technologie
  • Snelheid en gemak
  • Ideaal reisgezelschap

Kom voor een proefrit langs

De Kia EV6 vraagt om een persoonlijke kennismaking waarbij je zelf het rijgenot kunt ervaren. Kom daarom langs bij een van onze filialen voor een proefrit. Ruil je occasion in en kies voor het plezier van duurzaam rijden in een KIA EV6. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden.

Vind uw vestiging
Kom voor een proefrit langs

Ervaar de Kia EV6

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

Plus 77.4 kWh
2024 / Electra / 11.621 km
€ 49.950
Air 58 kWh
2023 / Electra / 4.500 km
€ 47.950
Plus Advanced 77.4 kWh
2022 / Electra / 88.407 km
€ 39.950
Verwacht per 17-07-2024
Plus Advanced 77.4 kWh
2024 / Electra / 7.500 km
€ 49.940