Kia EV3

Toegankelijkheid en robuust design in één.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Exterieur
  • Interieur

Kia EV3

Maak kennis met de Kia EV3, de nieuwste compacte EV SUV die elektrische mobiliteit toegankelijker maakt dan ooit. Met zijn gedurfde geometrische exterieur en kenmerkende Star Map-verlichting, straalt de EV3 een sterke, futuristische identiteit uit. Geïnspireerd door de bekroonde EV9 en ontworpen volgens Kia's 'Opposites United'-filosofie, combineert de EV3 dynamische styling met innovatieve technologieën.

Houd me op de hoogte
600kmRange
58.3kwBatterij
7,5sec0 naar 100 km per uur
Kia EV3

Interieur

De Kia EV3 biedt een voorproefje van een stijlvol en innovatief interieur, perfect afgestemd op moderne behoeften. Houd er rekening mee dat het uiteindelijke ontwerp nog licht kan worden aangepast bij de onthulling.

Exterieur

Ontdek de gedurfde en futuristische lijnen van de Kia EV3, met zijn opvallende geometrische vormen en kenmerkende Star Map-verlichting. Let op, deze eerste beelden kunnen nog lichtelijk veranderen na de presentatie.

Blijf op de hoogte van de Kia EV3

Wil jij niks missen omtrent de nieuwe Kia EV3? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Kia EV3! Meld je aan via ons formulier en ontvang exclusieve updates.

Houd me op de hoogte
Blijf op de hoogte van de Kia EV3

Binnenkort in première

Blijf op de hoogte.