Kia Ceed Sportswagon

Ruimte voor alles wat je wilt

Kia Ceed Sportswagon

De Kia Ceed Sportswagon is onderdeel van de vernieuwde Kia Ceed familie. Allereerst heeft het uiterlijk een upgrade gekregen. Daarnaast zijn er veiligheidsaspecten verbeterd en toegevoegd, zoals de actieve ontwijk-technologie. Dit laatste kan zelfs een automatische stuurcorrectie uitvoeren! De Kia Ceed SW is de perfecte stationwagen voor iedereen die wat meer ruimte wil. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van de nieuwe mild hybride technologie. Extra vermogen, zonder extra uitstoot kan hierdoor gemakkelijk worden gerealiseerd. Bovendien geniet u van een soepele rit, zonder die extra tankbeurt.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
160 PKVermogen
253 NmKoppel
126 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties op basis van Kia Ceed Sportswagon 1.5 T-GDi 160pk.

Kia Ceed – een sportieve blikvanger

Deze stationwagon zal alle blikken doen draaien, dankzij zijn sportieve voorkomen. Ook op de details is gelet, om de beste uitstraling te krijgen. Een mooi voorbeeld hiervan is de sportieve achterbumper en de dakdragers die bij de standaarduitrusting zitten.
 
 
 

De ideale partner voor een veilige reis

Het strakke onderstel van de Kia Ceed sw zorgt voor een perfecte wegligging. De scherpte van de bocht, maar ook de snelheid die u gaat, hebben hier geen invloed op. Een ideale auto, die doet wat u wilt.

GT Line – sportiviteit ten top

De Kia Ceed Sportswagon GT Line brengt de sportieve uitstraling naar het volgende niveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 17” lichtmetalen GT Line velgen met Diamond Cut of de GT line bumpers. Als hoogtepunt heeft deze lijn ook nog eens een dubbele uitlaat afgewerkt met rode accenten voor de echte dare devil.

Ledlampen - design bij uw Kia Ceed

De Kia Ceed SW is voorzien van de nieuwste Led-technologie. Voor zowel de dagrijlichten als de kop- en achterlampen. Geselecteerde modellen hebben bij de verlichting achter zelfs het nieuwste design. Namelijk 48 honingraatvormige modules. Alles voor dat ultieme luxe gevoel.
  • Rijden
  • GT Line
  • Verlichting

Ruimte en comfort in overvloed

Waar de sportieve uitstraling het paradepaardje is voor de buitenkant van deze occasion, is de opbergruimte dit aan de binnenkant. De Kia Ceed SW heeft maar liefst 625 liter opbergruimte. Deze kan op verschillende manieren ingedeeld worden om de optimale ruimte te creëren om alles te vervoeren wat u maar wilt. Daarnaast heeft deze stationwagon de nieuwste technologieën op het gebied van connectiviteit en muziek.
 
 
 

Grote aanpasbare laadruimte

De laadruimte van de Kia Ceed Sportswagen is zoals gezegd het beste van het beste. De flexibele opzet bestaat onder meer uit omklappende achterbanken met het handige one-touch systeem. Daarbij is er ook gedacht aan netten en haken, om spullen op een veilige en efficiënte manier te kunnen vervoeren. Naast het indelen van de laadruimte, kunt u ook de indeling van het zitgedeelte volledig naar uw wensen aanpassen. Dit maakt de auto perfect voor de klusser, maar ook voor de vakantieganger met het hele gezin.

Comfort is geen bijzaak

Comfort bij de Kia Ceed SW zit hem niet alleen in de stoelen, maar ook in het stuur. Beide zijn verwarmd als u dat wilt. Daarnaast zijn de stoelen ook geventileerd voor de warme dagen. Lange vermoeiende ritten vliegen hierdoor voorbij. Als back-up voor de vermoeidheid is er ook nog de vermoeidheidsherkenning.

Op en top luxe

De cockpit van de Kia Ceed Sportswagon is op een logische, natuurlijke manier ingedeeld. Dit zorgt voor meer rijcomfort en een luxe gevoel. Een nieuw snufje in deze occasion is de sport stand. Snel en veilig inhalen is hiermee zo gedaan. Met de drive mode heeft u de mogelijkheid om verschillende prestaties van de stationwagon uit te dagen om zo de auto naar uw eigen voorkeur te krijgen.
  • Laadruimte
  • Comfort
  • Op en top luxe

Test nu de Kia Ceed

Een sportieve, maar bovenal comfortabele occasion. Dat is de perfecte omschrijving van deze stationwagon. Maar hoe comfortabel is hij werkelijk? En hoe ruim is de achterbak? Dat kunt u het beste ervaren door een proefrit te maken. Maak nu een afspraak bij één van de Louwman filialen om het comfort te ervaren. Uiteraard zijn onze deskundigen aanwezig om u van alle opties en acties op de hoogte te brengen.

Vind uw vestiging
Test nu de Kia Ceed

Ervaar de Kia Ceed Sportswagon

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

1.4 T-GDi Dynamic Line
2020 / Benzine / 82.332 km
€ 19.945
1.0 T-GDi MHEV DynamicPlusLine
2023 / Hybride / 25.000 km
€ 26.950
1.5 T-GDi DynamicPlusLine
2021 / Benzine / 30.491 km
€ 23.945
1.0 T-GDi 120pk DynamicPlusLine
2020 / Benzine / 49.236 km
€ 18.885
1.0 T-GDi DynamicPlusLine
2023 / Benzine / 10.169 km
€ 25.945