De nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé.

Maximale performance.

Mercedes-AMG GT Coupé.

Geniet van de uitzonderlijke performance van de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé. Ervaar vanaf het moment dat u instapt al het unieke sportwagen gevoel. Het design, de kleuren en het materiaal met typisch AMG-DNA maken deze sportwagen uiterst exclusief. Laat u betoveren door de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé. SO AMG.

Vanaf Q1 2024 beschikbaar in de showroom bij uw Louwman Mercedes-Benz vestiging.

315 km/hMaximale snelheid
800 NmKoppel
3.2 sec.Van 0-100 km/u
Mercedes-AMG GT Coupé.

Een onmiskenbaar design.

Het exterieur van de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé is oogverblindend en tot in detail verfijnd.

AMG-velgen.

De unieke 53,3 cm (21 inch) gesmede kruisspaak AMG-velgen in matzwart geven de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé een dynamische en sportieve uitstraling. Deze AMG-velgen laten zien waar het om draait.

Unieke performance.

Het motorblok van de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé biedt een totaal nieuwe rijervaring. Tevens zorgt de bredere voorzijde evenals de AMG-grille van het achtcilindermodel voor een bijzonder statement.

Bijzonder statement.

Echte kenners herkennen de achterzijde van een AMG meteen. De speciale AMG-achterskirt en dubbele, trapeziumvormige uitlaatsierstukken in zwart chroom maken de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé bijzonder fascinerend.

Het gevoel van uitzonderlijke luxe.

Het interieur van de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé is uniek en geeft het ultieme autosportgevoel.

Exclusief en verfijnd.

De bijzondere interieur met AMG-kenmerken maken de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé fascinerend om naar te kijken. Het interieur is tot in finesse afgewerkt zoals u gewend bent van Mercedes-Benz.

AMG Performance-stuurwiel.

De nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé is voorzien van een speciaal performance-stuurwiel, exclusief voor AMG-modellen. Het geavanceerde stuur zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik heeft.

Fraai tot in detail.

De AMG Performance-stoelen zijn voorzien van fraaie bekleding met verfijnd nappaleder. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan het interieur van de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé.

Ervaar de Mercedes-AMG GT Coupé.

Vanaf Q1 2024 in de showroom bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

Mercedes-Benz Certified
4.0
2018 / Benzine / 78.339 km
€ 99.500
63 4MATIC+
2024 / Benzine / 15 km
€ 322.617
63 4MATIC+
2024 / Benzine / 15 km
€ 326.332