Mazda MX-5

Evolutie van een icoon

Het icoon onder de roadsters opent een nieuw hoofdstuk met de komst van de vierde generatie Mazda MX-5. Sprakeloos raakt men bij het zien van dit evolutionaire model. Oprecht een stijlvolle auto met passie die het hart van de echte autoliefhebber sneller laat kloppen. Dat is waar we de Mazda MX-5 van kennen.
v.a. € 31.990,-

Optimale rijeigenschappen

Alles wat men gewend is van de MX-5 is ook in deze nieuwe uitvoering terug te zien. Tegelijkertijd zijn hier ook veel nieuwe elementen aan toegevoegd. Het ontwerp voor deze vierdegeneratie is volledig gebaseerd op de Japanse gedachte van Jinba Ittai: ‘paard en ruiter als een geheel’. Er is gestreefd naar een perfecte verbinding tussen auto en bestuurder. Verbondenheid zien we terug in een opwinding van de achterwielaandrijving, de uitgedachte 50:50 gewichtsverdeling en de 100 kg lichtere carrosserie. Deze ontwikkelingen maken u één met het wegdek. Wederom een perfecte wegligging dat is wat u kunt verwachten van de vierde generatie Mazda MX-5.
Uiteraard is ook deze nieuwste uitvoering voorzien van de laatste Mazda technologieën. In de MX-5 is het MZD Connect systeem terug te vinden. Een gemakkelijk te bedienen mediasysteem voor onder andere navigatie, muziek en telefonie. Daarnaast is ook dit model voorzien van de welbekende SKYACTIV TECHNOLOGY. Hierbij moet u denken aan het creëren van een auto waarbij motor, transmissie, chassis en carrosserie in perfecte balans zijn met prestatie, zuinigheid en rijplezier.
Mazda MX-5 2017 voorkant
Mazda MX-5 2017 voorzijde

KODO-design

Mazda MX-5 2017 rood
Zowel het interieur als het exterieur zijn ontwerpen volgens het KODO Soul of Motion design. De MX-5 straalt een nieuwe snelheid en dynamiek uit met een vleugje herkenbaarheid naar het eerste model waar het 25 jaar geleden allemaal mee begon. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs.

Een proefrit of offerte aanvragen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Mazda MX-5? Dat begrijpen natuurlijk maar al te goed! Plan een proefrit in of vraag een offerte aan. Onze verkoopadviseurs staan altijd open voor vragen.

Maak een proefrit    Vraag een offerte aan
Mazda MX-5 2017 bovenkant

Prestaties & maten

Tankinhoud
n.b. liter
Acceleratie 0-100 km/u
7,3 sec
Verbruik snelweg
L/100km
CO2 uitstoot
135 / 154 gr/km
Topsnelheid
214 km/u
Verbruik stad
n.b. L/100km
Verbruik gecombineerd
n.b. L/100km
Energielabel
Energielabel D