Louwman Toyota Rijen

Parallelweg 49, 5121 LD, Rijen
Routebeschrijving
Showroom vandaag gesloten
 
Werkplaats nu gesloten
Louwman Toyota Rijen is verhuisd.

Je bent vanaf nu van harte welkom bij één van onze Toyota vestigingen in Breda, Tilburg of Waalwijk. Nieuwe locaties, vertrouwde service.

U kunt ons ook bellen op 0161 - 22 82 00 of een e-mail sturen naar [email protected]

Openingstijden

Toyota-dealer Louwman Rijen

Rijen, de bakermat van Van Dorst Automotive. In 1954 startte hier Autobedrijf Van Dorst als universeel autobedrijf en Ford sub-dealer. Sinds 1971 stond Van Dorst echter beter bekend als de Toyota dealer voor deze regio. Onder leiding van dhr. Jac Van Dorst is vanuit Rijen de organisatie uitgebreid naar andere plaatsen binnen Midden- & West-Brabant. 

Al meer dan 60 jaar een gevestigde naam in Rijen en omstreken en daarmee een vaste waarde in de gemeente Gilze-Rijen. Ook vanuit maatschappelijk oogpunt nam Van Dorst Rijen hierin z'n verantwoordelijkheid, het hoofdsponsorschap van voetbalclub VV Rijen is hiervan een goed voorbeeld. Sinds juli 2018 staat Van Dorst Rijen beter bekend als Louwman Rijen.  

Louwman Rijen gevestigd aan de Parallelweg 49 in een prachtig pand met een schitterende ruime showroom met twee verdiepingen en een moderne werkplaats. Door de gunstige locatie op de kruising van de Parallelweg met de Europalaan op Industrieterrein De Haansberg is de showroom van Louwman Rijen een opvallende plaats in Rijen. De koffie staat voor u klaar.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of een jonge occasion? Onze voorraad kunt u vinden via onderstaande link.

Voorraad bij Louwman Rijen
Louwman Toyota Rijen is verhuisd.
Louwman Toyota Rijen is verhuisd.
We verwelkomen je graag bij onze vestiging in Tilburg, Breda of Waalwijk (servicelocatie). Andere locaties, dezelfde vertrouwde service.

Graag tot snel.