Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

Voorjaarsacties voor uw Peugeot

Laat een frisse wind door uw Peugeot waaien!

Plan een werkplaatsafspraak
HomeActiesPeugeot actiesVoorjaarsacties voor uw Peugeot
 

Rijd opgeruimd het voorjaar tegemoet

De zon laat zich steeds meer zien, de dagen worden langer en de natuur komt in beweging; we gaan de lente tegemoet! En zodra de lente in zicht is, wordt het tijd voor de welbekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan u daarbij helpen! Het huis laten we aan u over, maar het zorgen voor een frisse, schone auto kunt u aan ons toevertrouwen. Zo kunt u maximaal genieten van het voorjaar in uw Peugeot.

Plan een werkplaatsafspraak

Schone lucht

Thuis zet u de ramen open voor een frisse lucht. Dit kan bij uw auto ook. Maar om écht zeker te zijn van schone lucht in uw auto, is het verstandig om 1 keer per jaar uw airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op.

Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op uw gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf € 39 kunt u uw airco professioneel laten reinigen.

Plan een aircoreiniging

Plan een gratis aircocheck

Peugeot aircocheck
Wij controleren de airco van uw Peugeot geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van frisse lucht van uw airco te kunnen genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik van uw auto. 

Mocht uit deze gratis check naar voren komen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan zullen we dat met u overleggen. Als u ervoor kiest om deze onderdelen te vervangen, dan mogen wij u nu 15% korting aanbieden op een filterdroger, interieurfilter en condensor.

Plan een gratis aircocheck

Bandenactie: 4 voor de prijs van 3

Bandenwissel Louwman Peugeot
Het is weer tijd voor de bandenwissel. Is uw auto toe aan nieuwe (zomer)banden? Overweeg dan ook eens All-season banden. All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Als u voor All-season banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. All-season banden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee u in alle seizoenen veilig kunt rijden. Kiest u hier vóór 30 april voor? Dan ontvangt u tijdelijk 4 banden voor de prijs van 3. Vraag via onze werkplaatsplanner een offerte aan.

Wij bieden een compleet assortiment zomer -en all-seasonbanden, van premium tot budget. Wij voorzien u van deskundig advies, zodat u bent verzekerd van de juiste banden voor uw auto, budget en kilometrage.

Vraag een offerte aan

Neem de fietsen mee!

Louwman Peugeot
Trek er dit voorjaar met de auto én fiets op uit en ontdek de mooiste fietsroutes in eigen land. Ook buiten uw regio, want met  ons aanbod fietsendragers neemt u gemakkelijk uw fietsen mee.

Nu extra voordelig met maar liefst 20% korting!

Informeer bij één van onze vestigingen naar de mogelijkheden.

Vind uw vestiging

Een blinkende auto

Om uw auto voorjaarschoonmaak compleet te maken, kunt u uw Peugeot laten behandelen met professionele producten van Waxoyl. Uw autolak is dan beter bestand tegen o.a. vuil, regen, zonlicht en luchtverontreiniging. Hierdoor wordt de glans beter behouden en kunt u uw auto eenvoudiger schoonhouden.

Voor € 249,95 wordt u auto van binnen en buiten gepoetst, inclusief een Waxoyl coating om de lak te beschermen.
Voor deze behandeling hebben wij de auto ongeveer een dag nodig.

Plan uw afspraak