Peugeot Winter Veiligheidscheck

HomeActiesPeugeot actiesPeugeot Winter Veiligheidscheck
 

Maak uw Peugeot winterklaar!

Uw Peugeot tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en de wegconditie. Wij helpen u graag op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck! De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden, hierbij wordt uw Peugeot uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst- en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. 

Maak hier uw afspraak

25% korting op ruitenwissers.

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwisserbladen daarom tijdig controleren en vervangen. Tijdelijk 25% korting op alle ruitenwissers!

Plan werkplaatsafspraak

Airco check & reiniging ook in het najaar.

Naast goede ruitenwissers, is een goed werkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet. 

Vanaf €39,- kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties. 

Plan werkplaatsafspraak

Opgeladen de winter door.

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet in het donker bij na en koud weer. Daarom adviseren wij u accu tussentijds te laten controleren, ook als u geen problemen ervaart. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Mocht uw accu onverhoopt toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu tijdelijk 15% korting op een nieuwe accu*. 

*Actie geldig t/m 8 januari 2021.

Plan werkplaatsafspraak

Let op uw snelheid.

Sinds begin dit jaar is de nieuwe snelheidslimiet op de Nederlandse snelwegen van toepassing. Tussen 06.00 - 19.00 uur geldt een snelheidslimiet van 100km p/u. Er staan kaartupdates klaar om uw navigatie te voorzien van deze nieuwe snelheidslimiet. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en tarieven. 

Plan werkplaatsafspraak

21% btw korting op all season banden.

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. Heeft u al eens aan all season banden gedacht? Een band die in alle weersomstandigheden maximale grip biedt. Tijdelijk bieden wij u 21% korting op de aanschaf van all season banden! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag uw offerte aan