Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Toyota Highlander

De Toyota Highlander is een enorm ruime én comfortabele auto met ruimte voor maar liefst 7 personen. De auto is voorzien van alle laatste technieken waar u naar op zoek bent. Denk aan climate control, een multimediasysteem met alles erop en eraan en stoelverwarming.

De Toyota Highlander te koop bij Louwman

Wilt u een Toyota Highlander kopen? Bij Louwman hebben we de Highlander als occasion en als nieuwe auto voor u beschikbaar. Toyota maakt alle verwachtingen van een ruime SUV helemaal waar met de Toyota Highlander. De auto is door zijn lengte van bijna vijf meter ontzettend ruim en biedt daarmee meer dan voldoende ruimte voor het hele gezin. De Toyota Highlander is een hybride auto. En dat is heel positief, want wat betreft hybride is Toyota voorloper binnen de autowereld. Toyota maakt gebruik van de nieuwste technieken, waardoor u ontzettend fijn rijdt in de Toyota Highlander. Bij Louwman hebben we verschillende Toyota Highlanders te koop staan. De prijs van de auto hangt er uiteraard vanaf of het een nieuwe auto is of een occasion. Daarnaast wordt de prijs gebaseerd op het aantal kilometers dat bij een occasion op de teller staat, wat het bouwjaar is van de auto en om welk type Highlander het gaat. Wanneer u een nieuwe auto wilt aanschaffen, is het belangrijk om goed te weten wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt. Op welke manier gaat u de auto gebruiken? Moet de auto voorzien zijn van alle mogelijke upgrades? Dit zijn zaken waar we samen met u over nadenken, zodat we de keuze voor uw nieuwe auto zo goed mogelijk maken. Zo rijdt u jarenlang met veel plezier rond in uw nieuwe auto!

Toyota Highlander: stoere SUV

Voordat de Toyota Highlander in 2021 in Europa, en ook in Nederland, geïntroduceerd werd, was de auto al beschikbaar op de Japanse, Australische en Amerikaanse markt. De Toyota Highlander hybrid SUV is een ruime auto met plaats voor 7 personen verdeeld over drie rijen met zitplaatsen. De auto beschikt over een hybride aandrijflijn, wat resulteert in een zuinige auto met een lage CO2-uitstoot. De Toyota Highlander SUV heeft een benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor. Iedere Highlander heeft een voorwiel- of vierwielaandrijving en de auto kan een aanhangwagen trekken tot maar liefst 2.000 kilo. Dat maakt dat de auto ontzettend sterk is. Sterk genoeg om bijvoorbeeld een (grote) caravan te kunnen trekken of een aanhangwagen die helemaal vol is geladen. De standaard uitvoering van de Toyota hybrid SUV Highlander wordt geleverd met veel verschillende functies. Denk aan keyless entry, automatische koplampen, een achteruitrijcamera, een geluidssysteem bestaande uit zes speakers, Bluetooth en elektrische ramen. Optioneel kunt u, wanneer u kiest voor een nieuwe Toyota Highlander, dit nog uitbreiden met bijvoorbeeld een zonnedak, leren stoelen of zelfs verwarmde stoelen. Zo kunt u de auto helemaal omtoveren naar uw eigen wensen. De Toyota Highlander staat bekend om het soepele rijgedrag. De auto rijdt ontzettend fijn en brengt u veilig op iedere plaats van bestemming. Dit komt door de verschillende veiligheidsvoorzieningen waarover de auto beschikt. Zo geeft de auto u een waarschuwing wanneer u de rijstrook verlaat en beschikt de auto over automatische noodremmen.

Toyota Highlander hybride

Wanneer u met de Toyota Highlander hybrid volledig elektrisch rijdt, is de auto ontzettend stil. En in combinatie met de brandstofmotor, brengt deze auto u altijd op uw plaats van bestemming. De prestaties van de auto zijn uitmuntend! De hybride aandrijflijn zorgt ervoor dat het verbruik van de auto laag ligt en dat de auto minimale CO2-uitstoot kent. Vooral op korte afstanden, bijvoorbeeld in de stad, is dit heel erg te merken en rijdt de auto heel erg zuinig.

Praktische informatie over de Highlander

De Toyota Highlander staat op hetzelfde platform als de Toyota Camry. Door de ruimte in de auto en de zeven zitplaatsen, is de Toyota Highlander uitstekend als gezinsauto. De auto is ontzettend mooi afgewerkt, wat ook goed zichtbaar is in het interieur. Het Highlander interieur is modern en bestaat uit hoogwaardige materialen. Het is meteen zichtbaar dat hier tijd en aandacht in is gestoken, wat resulteert in een stijlvol interieur. De afmetingen van de Toyota Highlander zijn flink. Wanneer de achterbank wordt ingeklapt heeft de auto een bagageruimte van 865 liter en als u ook de tweede rij inklapt, bestaat de bagageruimte uit maar liefst 1.900 liter. De Toyota Highlander afmetingen zijn als volgt: bijna 5 meter lang, 2 meter breed en 1,8 meter hoog. Dat zorgt ervoor dat er voor iedere passagier meer dan voldoende ruimte is, zelfs wanneer er zeven mensen in de auto zitten. In het interieurontwerp zie je terug dat comfort en gebruiksgemak de belangrijkste pijlers waren. Het touchscreen tussen de passagier en de bijrijder is voorzien van tal van mogelijkheden, de stoelen zitten ontzettend lekker (zowel voor- als achterin) en de hybride aandrijflijn zorgt ervoor dat deze auto ontzettend stil rijdt.

Toyota Highlander occasions

Als u op zoek bent naar een nieuwe, ruime (gezins)auto, is de Toyota Highlander mogelijk iets voor u. De auto beschikt over veel ruimte, zowel voor de bagage als voor de passagiers. De airco is op iedere zitrij te regelen, het grote touchscreen tussen de bestuurder en de bijrijder in zorgt ervoor dat alles gemakkelijk ingesteld kan worden en de auto heeft een trekkracht van maar liefst 2.000 kilo. Wat wilt u nog meer? Het aanbod occasions dat we bij Louwman beschikbaar hebben, wisselt regelmatig. Houd daarom goed deze pagina in de gaten wanneer u op zoek bent naar een Toyota Highlander occasion. De keuze tussen een geheel nieuwe auto of een occasion kan lastig zijn, dat begrijpen we. De Highlanders die wij te koop hebben bij Louwman, zijn zo goed als nieuw en hebben weinig kilometers op de teller staan. Dat maakt dat een occasion in sommige gevallen een stuk aantrekkelijker is dan een hele nieuwe auto. Bij Louwman hebben we de Toyota Highlander beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u zelf of samen met ons op zoek naar de Highlander die het beste bij u past én die u het mooiste vindt uiteraard.

Is de Toyota Highlander mogelijk uw nieuwe auto?

Bij het uitzoeken en aanschaffen van een nieuwe auto komt ontzettend veel kijken. Dat weten we bij Louwman als geen ander. Daarom bekijken we graag samen met u alle mogelijkheden en gaan we op zoek naar een passende auto voor uw situatie en binnen uw budget. Wij vinden het heel belangrijk dat u uiteindelijk rondrijdt in een auto waarvan u jarenlang plezier zult beleven. U kunt bij Louwman altijd vrijblijvend een afspraak inplannen om alle mogelijkheden te bespreken en te kijken welke auto past bij u. Heeft u al een Toyota Highlander op het oog en wilt u deze auto graag in het echt bewonderen? Dat kan! Maar hiervoor een afspraak bij de Louwman vestiging waar de Highlander staat. Staat de auto (helaas) niet bij u in de buurt? Dan kunnen we altijd een video afspraak inplannen, zodat u op deze manier alvast een eerste indruk kunt krijgen van de auto.
 
sluiten
 
6 resultaten tonen