Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Toyota Camry

De Toyota Camry is een echte klassieker. 40 jaar geleden werd de eerste generatie op de markt gebracht. Inmiddels heeft Toyota negen generaties uitgebracht, waarvan de sedan de populairste is. Nadat Toyota de Camry 15 jaar niet heeft geproduceerd voor de Nederlandse markt, is de auto sinds 2019 weer helemaal terug. Waarom deze auto mogelijk iets voor u is? Dat vertellen we u graag!

De Toyota Camry te koop bij Louwman

Bij Louwman hebben we de Toyota Camry te koop in de hybride uitvoering. Toen de Camry in 2019 weer geproduceerd werd voor de Nederlandse markt, heeft Toyota ervoor gekozen om alleen nog hybride auto’s te produceren. Wat een groot voordeel is, want Toyota is onder de automerken koploper qua hybride techniek. Ze gebruiken hiervoor de nieuwste technieken, wat het autorijden voor u heel erg bevordert. We hebben zowel nieuwe als tweedehands Toyota Camry’s voor u beschikbaar. De prijs van de auto’s is uiteraard afhankelijk van het bouwjaar van de auto en van het aantal kilometers dat op de teller staat. Verder hangt dit af van de technische snufjes die de auto bevat. Samen met u bekijken we wat u zelf belangrijk vindt en vooral ook hoe u de auto gaat gebruiken. Is het een auto voor dagelijks gebruik? Gaat u er lange afstanden mee rijden of vooral korte ritjes? Dit zijn zaken die belangrijk zijn om te weten wanneer u de keuze gaat maken voor een nieuwe auto. Bij Louwman hebben we de juiste kennis in huis om u hierbij te helpen.

De nieuwe Toyota Camry

De nieuwe Toyota Camry tilt hybride rijden naar een nóg hoger niveau. Met deze auto geniet u van een prachtige sedan én van de beste hybride technologie die Toyota te bieden heeft. Wat wilt u nog meer? In het ontwerp van de nieuwe Camry is met alles rekening gehouden. De lage motorkap zorgt ervoor dat u perfect zicht heeft over de weg en alles wat er om u heen gebeurt. De verschillende kleuren waarin de Toyota Camry beschikbaar is zorgen ervoor dat uw auto iedere dag opnieuw op een hele positieve manier opvalt. En de dynamische, mooie vormen maken de auto helemaal af. Waarom de Toyota Camry een goede keuze is? We zetten een aantal zaken op een rijtje:
 • De Camry combineert het elegante van een sedan met de beste hybride technieken van Toyota.
 • De auto rijdt zeer zuinig, vooral in de stad en op korte afstanden.
 • Een zeer goede combinatie van een elektromotor en een verbrandingsmotor.
 • De auto is zeer comfortabel en heeft veel ruimte, zowel voor de passagiers als voor bagage.

Oudere, maar nog steeds populaire Camry modellen

In 1982 kwam het eerste model Toyota Camry op de markt in Amerika. Sindsdien zijn er negen andere modellen geproduceerd, maar niet alle modellen zijn op de markt gekomen in Nederland. De eerste modellen van de Camry zijn haast niet meer te vinden. Na de uitvoeringen in de jaren ‘80, werd het 1990 model Toyota Camry een stuk ronder dan vierkant. Dit model was verkrijgbaar met een 2.2 en 3.0 benzinemotor. De Toyota Camry die in 1992 op de markt kwam, was een stationwagen. De auto’s reden erg Amerikaans. Ze ‘zweefden’ als het ware, maar waren vanaf het eerste moment ontzettend betrouwbaar. Het 2000 model van de Toyota Camry had een 2.4 of 3.0 liter benzinemotor. Tot 2004 werden deze auto’s geproduceerd in Nederland en vervolgens duurde het 15 jaar voordat er weer nieuwe Toyota Camry’s op de Nederlandse markt verschenen. In die 15 jaar heeft het merk Toyota veel ervaring opgedaan in de wereld van hybride auto’s. Het was dan ook niet gek dat de nieuwe Camry vanaf 2019 alleen nog maar werd uitgebracht in een hybride variant. De Camry heeft in de jaren ervoor ook qua interieur én exterieur enorme stappen gezet. Het prachtige ontwerp is haast niet meer te vergelijken met de auto die tot 2004 geproduceerd werd voor de Nederlandse wegen.

De hybride versie van de Camry

De Camry hybrid heeft een prachtig exterieur, veel comfort én bevat slimme, vooruitstrevende technologieën. De auto heeft een zelfopladende hybride aandrijflijn met een 2,5 liter benzinemotor. Zeker in de stad en op korte afstanden met lage snelheden is deze auto ontzettend zuinig. Daarnaast is de Toyota Camry hybrid stil tijdens het rijden.

Toyota Camry occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Een Toyota Camry occasion is een mooie, degelijke auto met veel ruimte. Een occasion is een fijne aankoop wanneer u wilt profiteren van een voor u nieuwe auto, maar niet alle kosten wilt hebben die bij een nieuwe auto komen kijken. Want ondanks dat een occasion gebruikt is, is de staat van de occasions die we bij Louwman verkopen ontzettend goed. De Camry’s die we te koop hebben, hebben nog niet veel kilometers op de teller en de auto’s zelf zijn helemaal nog niet oud. De nieuwprijs van een Toyota Camry kan aardig hoog liggen. Hierdoor is een occasion een mooie oplossing. We hebben de Toyota Camry bij Louwman beschikbaar uit verschillende jaartallen en in verschillende prijsklassen. Dat maakt dat u zelf kunt kiezen waar u naar op zoek bent. Denkt u erover na om een Toyota Camry occasion aan te schaffen? Bij Louwman helpen we u graag verder!

Toyota Camry: mogelijk uw nieuwe auto

Wilt u weten of de Toyota Camry past bij u en aansluit bij uw wensen? U kunt bij ons altijd een afspraak inplannen om samen met één van onze adviseurs alle mogelijkheden te bekijken. Wanneer de Toyota Camry op voorraad is bij de Louwman vestiging bij u in de buurt, kunnen we de auto uiteraard ook samen met u bekijken. Is dit niet het geval? Dan plannen we een videogesprek met u in, zodat u de auto alsnog met uw eigen ogen kunt zien. Zo hoeft u voor de eerste indruk niet ver te reizen om de auto te zien. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring om u goed te helpen bij de keuze voor een nieuwe (of tweedehands) auto. Ze weten wat belangrijk is en waar ze naar moeten kijken én begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe auto niet zomaar iets is. Samen met u bekijken ze wat het beste past in uw situatie.
 
sluiten
 
2 resultaten tonen